DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. novembrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Augulis tiekas ar Krievijas ārlietu ministra pirmo vietnieku Titovu

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
14. novembrī Latvijas–Krievijas starpvaldību komisijas līdzpriekšsēdētājs, satiksmes ministrs Uldis Augulis tikās ar Krievijas ārlietu ministra pirmo vietnieku Vladimiru Titovu (Vladimir Titov), kurš Latvijā ieradies, lai piedalītos Latvijas un Krievijas Ārlietu ministriju regulārajās politiskajās konsultācijās.

Tikšanās laikā puses atzīmēja, ka Latvijas – Krievijas divpusējās attiecībās aizvadīts salīdzinoši aktīvs gads. Augulis norādīja, ka Latvija ir ieinteresēta savstarpējā dialogā, lai turpināt darbu pie dažādu praktisko jautājumu risināšanas transporta jomā.

Augulis atzinīgi novērtēja šogad augusta mēnesī notikušo Latvijas-Krievijas Starpvaldību komisijas 7.sēdi, kura notika Rīgā, kā arī uzsvēra, ka jāstrādā pie panākto vienošanos ieviešanas un īstenošanas dzīvē.

Satiksmes ministrs Augulis atzīmēja, ka Latvijas tranzīta un loģistikas uzņēmumi aktīvi piedalās dažāda formāta izstādēs, forumos, tā arī decembra sākumā plānota ministra dalība Krievijas Transporta nedēļā.

Augulis norādīja uz līdzšinējo sadarbību, kā arī izteica vēlami turpināt attīstīt sadarbību transporta un tranzīta jautājumos. Tāpat Latvijas puse ir gatava parakstīt nolīgumu par tiešo starptautisko dzelzceļa satiksmi, lai to apstiprinātu valdībā, līdz plānotajai  parakstīšanai decembra sākumā.

Satiksmes ministrs Augulis uzsvēra, ka Latvija aktīvi strādā pie Āzijas valstu kravu piesaistes un cer uz Krievijas konstruktīvu darbību tranzīta nodrošināšanā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI