DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. novembrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Meklē atbildīgu vadītāju Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta direktora amatam

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Valsts kanceleja pirmdien, 13. novembrī, izsludina konkursu uz Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) direktora amatu. Konkursā aicināti pieteikties atbildīgi un mērķtiecīgi vadītāji.

NMPD ir veselības ministra pakļautībā esoša iestāde. Tās darbības mērķis ir īstenot vienotu valsts politiku neatliekamās medicīniskās palīdzības un katastrofu medicīnas jomā.

Pretendenti konkursā var pieteikties līdz 27. novembrim.

Galvenās prasības: nevainojama reputācija, augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība, vēlams maģistra grāds vadības zinībās, sabiedrības vadībā vai veselības aprūpē.

Tāpat nepieciešama ne mazāk kā trīs gadu darba pieredze vadošā amatā, vadot lielu struktūrvienību pēdējo 10 gadu laikā, zināšanas par normatīvajiem aktiem un to piemērošanu veselības aprūpes un katastrofu medicīnas jomā, kā arī par NMPD darbības jomu, valsts pārvaldes uzbūvi un darbības principiem, tai skaitā budžeta plānošanu.

Pretendentiem jābūt angļu valodas zināšanām vismaz B2 līmenī, teicamām stratēģiskās plānošanas, organizatoriskajām un sadarbības prasmēm, vēlamas vēl vienas svešvalodas zināšanas.

Konkursa komisija pretendentu atlasē vērtēs vairākas vadības kompetences: stratēģisko redzējumu, spēju pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību, komandas vadīšanu, darbinieku motivēšanu un attīstīšanu, pārmaiņu vadīšanu.

INFOGRAFIKA par valsts pārvaldes iestāžu vadītāju centralizēto atlasi.

No 2015. gada septembra valsts tiešās pārvaldes iestāžu vadītāju atlasi centralizēti veic Valsts kanceleja. Atlases kārtība līdzās atklātības kritērijam paredz nodrošināt pēc vienotiem principiem organizētus konkursus uz vadītāju amatiem valsts tiešās pārvaldes iestādēs.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI