DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. septembrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Saeimas priekšsēdētāja piedalīsies Daugavas Vanagu gadskārtējā sēdē

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece pēc Daugavas Vanagu Centrālās valdes uzaicinājuma piektdien, 22.septembrī, piedalīsies tās gadskārtējā sēdē Rīgas Latviešu biedrības namā, kur uzrunās klātesošos.

Daugavas Vanagu gadskārtējā sēde šogad notiks Rīgā, un uz to ieradīsies pārstāvji no organizācijas nodaļām Latvijas novados, kā arī no Austrālijas, ASV, Kanādas, Anglijas, Vācijas un Zviedrijas.

Daugavas Vanagi ir palīdzības organizācija, kas dibināta 1945.gadā. Tā tika izveidota trimdā, lai pēc kara sniegtu atbalstu latviešu karavīriem un viņu ģimenēm bēgļu gaitās, kā arī saglabātu latviešu valodu un kultūru viņu mītnes zemēs. Patlaban organizācija atbalsta tautiešus ne tikai svešumā, bet arī dzimtenē, tostarp Sibīrijā cietušos leģionārus, bāreņus, daudzbērnu un audžubērnu ģimenes, jauniešus, kā arī sniedz atbalstu kritušo leģionāru pārapbedīšanai Lestenē un Brāļu kapu kompleksa pilnveidošanā.

Pasākums piektdien, 22.septembrī, notiks Rīgas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē Rīgā, Merķeļa ielā 13, un tas sāksies pulksten 11.00.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI