DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. septembrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Valsts prezidents: jāizmanto iespējas ciešākai ekonomiskajai sadarbībai ar Izraēlu

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijai ir svarīgi uzturēt politisko dialogu ar Izraēlu, tādēļ gandarījumu rada regulārā abu valstu amatpersonu vizīšu apmaiņa, norādīja Valsts prezidents Raimonds Vējonis, pirmdien 11.septembrī Rīgas pilī tiekoties ar Izraēlas Valsts Kneseta (parlamenta) priekšsēdētāju Jūliju Joelu Ēdelšteinu. Valsts prezidents atzīmēja, ka šogad aprit 25.gadadiena kopš Latvijas un Izraēlas diplomātisko attiecību nodibināšanas, kas ir lieliska iespēja izvirzīt tālākas sadarbības mērķus.

Valsts prezidents uzsvēra, ka Izraēla ir stabils Latvijas tirdzniecības partneris. "Uzskatām, ka ir potenciāls attīstīt ciešāku ekonomisko sadarbību gan pārtikas rūpniecības un kokrūpniecības, gan IKT, inovatīvo tehnoloģiju un veselības tūrisma jomās," teica Raimonds Vējonis. Viņš arī norādīja uz pastāvīgo tūristu skaita pieaugumu no Izraēlas.

Valsts prezidents informēja Izraēlas parlamenta priekšsēdētāju par nākamgad gaidāmajiem Latvijas valsts simtgades pasākumiem, kuru ietvaros plānota kultūras programma Izraēlā, un aicināja Izraēlas amatpersonas un iedzīvotājus apmeklēt svētku norisi Latvijā.
Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI