DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. augustā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: E-vide

Izdod droša un gudra interneta lietošanas grāmatu jauniešiem “Planēta 7”

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
2017.gada 23.augustā Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) valsts sekretāra vietnieks informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) jautājumos Edmunds Beļskis piedalījās grāmatas “Planēta 7” par gudru un drošu interneta lietošanu atvēršanas svētkos.

"Mums ir svarīga bērnu izglītošana par mūsdienu tehnoloģiju nozīmīgumu un tā pielietojumu ikdienā. Ir svarīgi bērniem ne tikai tehniski mācēt lietot digitālās tehnoloģijas, bet lietojot tās, prast radīt jaunas idejas, dalīties ar tām, strādāt ar datiem un informāciju, kā arī prast savstarpēji sadarboties," uzsvēra valsts sekretāra vietnieks IKT jautājumos Edmunds Beļskis.

Grāmatas "Planēta 7" pamatā ir par skolēnu prasmi domāt, lietot, strukturēt, salīdzināt analizēt, izvērtēt un radīt savas zināšanas. Šie vārdi ir kā pamats izdotajai grāmatai par gudru un drošu interneta lietošanu, kas paredzēta bērniem vecumā no astoņiem līdz divpadsmit gadiem.

Bērniem viegli uztveramais mācību materiāls palīdzēs apgūt zināšanas, prasmes un iemaņas, kas ir nepieciešamas gan veiksmīgam mācību procesam, gan ikvienai dzīves situācijai darbā ar digitālajām tehnoloģijām jēgpilni un droši.

Grāmata ir izdota ar VARAM līdzfinansējumu, projekta "Net-Safe Latvia Drošāka interneta centrs" ietvaros, kura mērķis ir informēt un izglītot bērnus un jauniešus par drošību internetā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI