DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. augustā, 2017
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Baltijas valstu nodarbinātības dienesti un Eiropas nodarbinātības dienestu tīkls (EURES) oktobrī rīkos darba gadatirgu tiešsaistē

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
20.oktobrī notiks pirmais triju Baltijas valstu nodarbinātības dienestu un Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) kopīgi rīkots tiešsaistes darba gadatirgus „Tava karjera Baltijā”.

Gadatirgus norisināsies ar Eiropas Komisijas (EK) atbalstu Eiropas darba dienu platformā www.europeanjobdays.eu, kurā darba devēji, reģistrējoties, varēs izveidot sava uzņēmuma elektronisku profilu, prezentēt uzņēmumu, publicēt vakances, saņemt iespējamo kandidātu CV, bet pasākuma dienā – 20.oktobrī – darba devēji, atrodoties savā birojā, varēs tiešsaistē satikties ar darba meklētājiem "virtuālajās" darba intervijās.

Gadatirgū piedalīsies Latvijas, Lietuvas un Igaunijas darba devēji, lai piesaistītu saviem uzņēmumiem kvalificētus speciālistus no Baltijas un citām Eiropas valstīm. Savukārt tīkla sadarbības partneri par darba un dzīvošanas nosacījumiem, biznesa uzsākšanas iespējām Baltijas valstīs informēs interesentus citās Eiropas valstīs.

Aicinām darba devējus piedalīties tiešsaistes darba gadatirgū "Tava karjera Baltijā" un izmantot tā dažādās iespējas!

Gan darba devējiem, gan darba meklētājiem dalība pasākumā ir BEZ MAKSAS!

Pasākuma nosaukums: Tava karjera Baltijā (Fast-Track Career in the Baltics);

Norises laiks: 2017.gada 20.oktobrī no plkst. 11:00  līdz 15:00;

Norises vieta: Eiropas darba dienu platforma www.europeanjobdays.eu;

Darba valoda: angļu, bet Latvijas darba meklētājiem un Latvijas valsts piederīgajiem ārzemēs – latviešu;

Dalībnieki: Baltijas valstu darba devēji un Baltijas un citu Eiropas valstu darba meklētāji ar vidējā un augstākā līmeņa kvalifikāciju. 

Reģistrēšanās pasākumam notiek līdz 13.oktobrim, sazinoties ar koordinatoriem Latvijā – Andri Segliņu (e-pasts: Andris.Seglins@nva.gov.lv , tālr. 26591666) un Agiju Mickeviču (e-pasts: Agija.Mickevica@nva.gov.lv , tālr. 26645566).

Informācijai:

  • EURES ir Eiropas valstu nodarbinātības dienestu tīkls, kura darbību koordinē Eiropas Komisija un kas pārstāv visu Eiropas Savienības dalībvalstu, kā arī Norvēģijas, Islandes, Lihtenšteinas un Šveices nodarbinātības dienestus.
  • EURES misija ir atbalstīt darbaspēka brīvu pārvietošanos Eiropā.
  • EURES tīklā visā Eiropā strādā vairāk nekā 900 EURES konsultanti, kas ir specializējušies praktiskos, juridiskos un administratīvos jautājumos saistībā ar Eiropas darba mobilitāti starpvalstu un pārrobežu līmenī.
  • Latvijā EURES tīklu pārstāv Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) un tās EURES konsultanti NVA Rīgas, Liepājas, Cēsu, Rēzeknes un Daugavpils filiālēs.


Saites:
www.nva.gov.lv/eures - NVA EURES konsultanti
www.eures.europa.eu – EURES – Eiropas darba mobilitātes portāls

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI