DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. augustā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

VARAM organizē Baltic LINes projekta semināru kuģniecības un enerģētikas nozaru pārstāvjiem

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
2017.gada 24.augustā Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā (VARAM) notiks seminārs kuģniecības un enerģētikas nozaru pārstāvjiem par savstarpējo sadarbību un nākotnes risinājumiem Latvijas Jūras telpiskajā plānojumā, Baltic LINes projektā Baltijas jūras telpiskās plānošanas kontekstā.

Semināra mērķis ir sagatavot priekšlikumus kuģniecības un enerģētikas nozaru kopējiem nākotnes attīstības scenārijiem līdz 2050. gadam jūras telpiskās plānošanas kontekstā. Abu nozaru pārstāvji un citi eksperti strādās grupās moderatora vadībā, kurās diskutēs par iespējamiem telpiskajiem risinājumiem un identificēs turpmāk risināmos jautājumus, kas var ietekmēt nozaru attīstību un sadarbību nākotnē.

Nozaru dalībnieku darbs ir ļoti būtisks ieguldījums projekta tālākajā darbā un risinājumu saskaņošanā Baltijas jūras reģionā, kā arī nacionālā jūras telpiskā plānojuma risinājumu sagatavošanā. Tas rada priekšnoteikumus abu nozaru sadarbībai un izpratnei par interešu saskaņošanas nozīmību un nepieciešamību jūras telpiskās plānošanas kontekstā.

Papildu informācija par projektu ir atrodama šeit:

http://www.vasab.org/index.php/balticlines-eu

http://www.varam.gov.lv/lat/darbibas_veidi/tap/lv/?doc=22660

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI