DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. augustā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Cēsīs nerakstīto ceļu satiksmes likumu izstādē noskaidro populārāko likumu

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Vakar, 17. augustā, Cēsu pop up nerakstīto ceļu satiksmes likumu izstādē tika noskaidrots, kuru no nerakstītajiem likumiem cēsnieki un pilsētas viesi respektē visbiežāk. Vidzemnieki par svarīgāko atzina normu “Ar rāvējslēdzēju ir ātrāk".

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) kampaņas "Par labām attiecībām" ceļojošā nerakstīto ceļu satiksmes likumu pop up izstāde 17. augustā notika Cēsu DUS Circle K atklāšanas laikā. Lai skaidrotu un atgādinātu nerakstītos ceļu satiksmes likumus, CSDD kampaņā #Par LabāmAttiecībām aicina Latvijas sabiedrību ievērot labas braukšanas kultūras principus.

Košās un asprātīgās ceļazīmes piesaistīja daudzu cilvēku uzmanību un atgādināja ikvienam klātesošajam ceļu satiksmes dalībniekam par ceļu satiksmes etiķeti un būtiskākajiem attiecību likumiem uz ceļa. Labu atmosfēru nodrošināja un izstādes interesentus ar nerakstītajiem ceļu satiksmes noteikumiem iepazīstināja radio personība un improvizācijas teātra dalībniece Sanda Dejus. Dienas gaitā noskaidrojās, ka cēsniekiem satiksmes plūsmas sakārtošanai ir būtiski ievērot rāvējslēdzēja principu, kad pie šķēršļiem un ceļu sašaurinājumiem tas ir jāizmanto.  

Ceļu satiksmes kultūras kampaņu "Par labām attiecībām" organizē CSDD, un to atbalsta apdrošināšanas sabiedrība ERGO un Latvijā lielākais degvielas mazumtirdzniecības uzņēmums Circle K. Kampaņas oficiālais mediju partneris – ziņu portāls DELFI.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI