DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. augustā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Valsts policija aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
18.augustā ap plkst. 00:30 Valsts policijā saņemta informācija no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta par to, ka Talsu novadā uz autoceļa Rīga – Ventspils, pie Strazdes noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā dzīvību zaudēja cilvēks. Šobrīd Valsts policijā noskaidrots, ka baltas vai pelēkas krāsas, iespējams, Renault markas mikroautobuss, izdarīja uzbraukumu 1951.gadā dzimušam vīrietim un no notikuma vietas aizbrauca Ventspils virzienā. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

Valsts policija aicina atsaukties notikušā aculieciniekus – tāpat aicinām policijā pieteikties pašam transportlīdzekļa vadītājam. Zvanīt var uz tālruņa numuriem 63202703 vai 110.

17.augustā ap plkst. 14:00 Liepājā, Kuldīgas ielā 2006.gadā dzimis zēns pa pļavu brauca ar motociklu un krita, kā rezultātā traumēja kāju. Noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrēšanas protokols un notiek apstākļu noskaidrošana.

17.augustā ap plkst. 10:50 Ventspilī, 1979.gadā dzimis vīrietis, vadot transportlīdzekli "Volkswagen Passat" sakabē ar piekabi, neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā ķermeņa sasitumus guva transportlīdzekļa vadītājs. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

17.augustā ap plkst. 20:00 Ventspilī, Ganību ielā Lietuvas pilsone vadīja automašīnu "Toyota" un, šķērsojot krustojumu, izraisīja sadursmi ar automašīnu ""Peugeot", kuru vadīja 1984.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta automašīnas "Peugeot" vadītāja un automašīnas pasažiere, 1963.gadā dzimusi sieviete, kuras ar traumām nogādātas medicīnas iestādē. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

16.augustā ap plkst. 14:30 Saldū, Jelgavas ielā 1997.gadā dzimusi sieviete vadīja automašīnu "Opel" un uzbrauca 5 gadus vecam zēnam, kurš no automašīnu aizsega izskrēja uz ielas vietā, kur nav gājēju pāreja. Bērns ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI