DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. augustā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Labklājības ministrs sasauc pirmo Bērnu lietu sadarbības padomes sēdi

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Lai augstākajā līmenī īstenotu Bērnu tiesību aizsardzības likumā nostiprinātās bērna pamattiesības dzīvot labvēlīgā sociālā vidē, kas nodrošina pilnvērtīgu fizisko un intelektuālo attīstību, trešdien, 16. augustā, labklājības ministrs Jānis Reirs sasauc pirmo Bērnu lietu sadarbības padomes sēdi.

"Vairākkārt esmu uzsvēris, ka mans mērķis ir panākt, lai jau pavisam tuvā nākotnē ikviens bērns Latvijā var justies drošs, un ikvienam ir sava ģimenes māju sajūta. Bērni ir tā sabiedrības daļa, kas liks pamatus un veidos mūsu valsti rīt un parīt. Tādējādi ir pienācis laiks piepildīt izstrādātos dokumentus ar jēgpilnu saturu, apvienot zināšanas, pieredzi un reālos dzīvesstāstus, labie nodomi jāiedzīvina reālos darbos," aicinot uz pirmo padomes sēdi un līdzdarbošanos, uzsver labklājības ministrs Jānis Reirs.

Bērnu lietu sadarbības padomes misija būs sekot, lai, valsts un pašvaldību politiku plānojot un projektus īstenojot, uzmanības, rīcības un atbildības centrā būtu bērns.

Padomes sastāvu veido nevalstiskās organizācijas, Tiesībsargs, valsts Prezidenta kanceleja, ministri un ministriju pārstāvji, nozares eksperti un sabiedrībā atzīti viedokļa līderi.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI