Otrdiena,

Lapas karte

Kontakti

VARAM piedalīsies ES Konkurētspējas un Telekomunikāciju ministru sanāksmē

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija
17.07.2017
Palielināt | Samazināt

Ieteikt:   +0

Drukāt
 Nosūtīt
 Ziņot redaktoram
 Komentēt
Iesaka:   +0 -0

2017. gada 17.-18. jūlijā notiks neformālā Eiropas Savienības (ES) Konkurētspējas un Telekomunikāciju ministru sanāksme (sanāksme) Igaunijā. Sanāksmē Latviju pārstāvēs Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas parlamentārais sekretārs Jānis Eglīts un valsts sekretāra vietnieks informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jautājumos Edmunds Beļskis.

Sanāksmes laikā klātesošie tiks informēti par Eiropas Komisijas un ES Padomes uzsāktajām aktivitātēm Eiropas datu ekonomikas īstenošanai. To mērķis ir veicināt datu izmantošanu ekonomikas uzplaukumam un darbavietu radīšanai, kā arī novērst tehniskos un juridiskos šķēršļus citu datu izmantošanai.

Neformālās sanāksmes vadošā tēma būs brīva datu plūsma Eiropā. Tikšanās laikā diskutēs par brīvu datu plūsmu kā piekto brīvību un brīvas datu plūsmas lomu Eiropas datu ekonomikas attīstībā. Atsevišķās sesijās tiks diskutēts par pakalpojumu vienoto tirgu, par to kā veiksmīgi ieviest 5G tīklu Eiropā, kā arī par datu ekonomikas nākotni Eiropā.

Ieteikt:  +0

KOMENTĀRI (0)
Komentārā lūdzam izteikt Jūsu viedokli. Ja Jums ir neskaidrības par izskatīto tematu, jautājumiem izmantojiet sadaļu "E-konsultācijas".

drošības attēls
Pievienot

Informācijas statuss
Šī sadaļa ir platforma nepastarpinātai valsts iestāžu komunikācijai ar sabiedrību.

• Par preses relīžu saturu atbild informācijas iesniedzējs. LV portāls publicē iesūtīto informāciju, to nerediģējot un nemainot.
  • Aicinām valsts pārvaldes iestādes paziņojumu iesūtīšanai izmantot e-pastu: pr@lv.lv
Lietotājiem der zināt.

VISVAIRĀK LASĪTIE

TEMATISKIE RAKSTI

REKLĀMA

SKAIDROJUMI. LIKUMI PRAKSĒ. DISKUSIJAS. ZINI SAVAS TIESĪBAS UN PIENĀKUMUS!

Ceļvedis valsts informācijā. Specializēts portāls dialogam starp sabiedrību un valsti.
ATSLĒGVĀRDI:
  • VISI