DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. jūnijā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Biķerniekos notiks Pasaules kausa kvalifikācijas sacensības spīdvejā

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Rīgā, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē notiks Pasaules kausa kvalifikācijas sacensības spīdvejā

Sacensībās piedalīsies Vācijas, Itālijas, Francijas un Latvijas spīdveja komandas. Latvijas komandas spēcīgais spīdvejistu sastāvs (A.Ļebedevs, M.Bogdanovs, Ķ.Puodžuks un J.Kostigovs) šajā konkurencē varētu izcīnīt tiesības dalībai Pasaules Kausa sacensībās un varbūt pat nākotnē iegūt Pasaules Kausa čempionu titulus.

Spīdvejs pasaulē ir kļuvis par vienu no populārākajiem motosporta veidiem un arī Latvijā tā tradīcijas tiek turpinātas vairākus gadu desmitus.

Spīdveja sacensības Latvijā jau ir kļuvušas starptautiski atpazīstamas un plaši apmeklētas, taču Rīgas pilsētā tāda mēroga sacensības vēl nav organizētas un šogad ir radusies lieliska iespēja tādas vērot Biķernieku spīdveja stadionā, Rīgā. Sacensības plānots organizēt tieši pēc Līgo svētkiem, 25.jūnija pēcpusdienā, kas ar ļoti aizraujošām motosporta sacensībām varētu būt lielisks nobeigums vasaras saulgriežu svētku svinībām.

Biļetes iespējams iegādāties Bilešuserviss

Atbilstoši Spīdveja Starptautiskajiem noteikumiem, laikapstākļu dēļ organizatoram ir tiesības pārcelt Pasaules kausa kvalifikācijas sacensības uz citu datumu, t.i. 2017.gada 26.jūniju, pl. 17.00

Informācija medijiem

Mediju pārstāvjiem lūgums aizpildīt akreditācijas anketu un nosūtīt uz e-pasta adresi: martins.lagzdins@csdd.gov.lv. Mediju reģistrācija notiks sacensību dienā no pl. 14:30 līdz 16:00, kad arī tiks izsniegtas mediju vestes.

Akreditācijas anketa: http://www.bksb.lv/images/news2/Medijuanketapeedway.pdf

Mediju karte: http://www.bksb.lv/images/news2/Mediazone.jpg

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI