DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. maijā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

Iestādēm sadarbojoties, tiks veicināta grāmatvedības nozares attīstība Latvijā

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Pirmdien, 29.maijā, Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne, Latvijas Republikas Grāmatvežu asociācijas valdes priekšsēdētājs Andrejs Ponomarjovs un ISO sertificēto grāmatvežu asociācijas valdes priekšsēdētāja Andra Ziemele parakstīja trīspusējo sadarbības līgumu. Tādējādi tiks veicināta grāmatvedības nozares attīstība, tostarp arī ceļot nozares reputāciju.

Ņemot vērā grāmatvedības nozares nozīmi Latvijas tautsaimniecībā, sadarbības līguma ietvaros tiks veicināta grāmatvedības nozares attīstība, tostarp sekmējot Latvijas tautsaimniecības izaugsmi. Tāpat tiks pilnveidota grāmatveža profesijas un grāmatvedības pakalpojumu tiesiskā vide, kā arī īpaša vērība tiks pievērsta grāmatveža profesijas nozīmes un reputācijas paaugstināšanai.

FM, Latvijas Republikas Grāmatvežu asociācija un ISO sertificēto grāmatvežu asociācija vienojās kopīgi risināt konkrētas grāmatvedības nozares problēmas, attīstīt un pilnveidot grāmatvežu profesiju un grāmatvedības pakalpojumu sniegšanu, kā arī veicināt sistemātisku un regulāru grāmatvežu kvalifikācijas paaugstināšanu, tostarp izmantojot arī labāko starptautisko praksi un principus.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI