DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. maijā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Šorīt Mālpilī izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 24.maija plkst. 6.30 līdz 25.maija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 45 izsaukumus – 20 uz ugunsgrēku dzēšanu, 24 uz glābšanas darbiem, bet viens no izsaukumiem bija maldinājums.

Šorīt plkst. 5.11 VUGD saņēma izsaukumu uz Vibrokas ielu Mālpilī, kur deg vienstāvu ēka. Ierodoties ugunsdzēsējiem glābējiem konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg ēkas jumts 400m2 platībā, starpstāvu pārsegums 300m2 platībā un ēkas pirmais stāvs 300m2 platībā. Šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks lokalizēts plkst. 7.20 un patlaban turpinās tā dzēšanas darbi.

Plkst. 23.46 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Otīlijas ielu Jūrmalā, kur, saskaņā ar sākotnējo informāciju, deg garāža. Ierodoties konstatēts, ka deg divstāvu dzīvojamā mājas bēniņi 100m2 un blakus esošā saimniecības ēka 50m2 platībā. Šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 4.03.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sadzīves mantas, koks, divi koka dobumi, meža zemsedze, trīs vieglās automašīnas, kūpinātava, malkas šķūnis, saimniecības ēka un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Ugunsdzēsēji glābēji Eksporta ielā Rīgā no Daugavas upes izcēla noslīkušu cilvēku, kuru nodeva Valsts policijas darbiniekiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI