DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. maijā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Lidostā “Rīga” svinīgi sagaidīs pirmo “RusLine” reisu no Maskavas

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Starptautiskajā lidostā “Rīga” pirmdien, 29.maijā, atzīmējot jauna gaisa pārvadātāja ienākšanu, tiks svinīgi sagaidīts pirmais Krievijas reģionālās aviokompānijas “RusLine” reiss no Maskavas.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji tiek laipni aicināti piedalīties reisa atklāšanas preses konferencē plkst.12.00, kā arī svinīgajā ūdens ceremonijā lidlaukā, ar kuru lidostā "Rīga" tiks sagaidīts "RusLine" pirmā reisa gaisa kuģis. Preses konferencē piedalīsies "RusLine" komercdirektors Aleksandrs Krutovs un starptautiskās lidostas "Rīga" Aviācijas pakalpojumu un biznesa attīstības departamenta direktore Liene Freivalde.

Mediju pārstāvjus par dalību pasākumā lūdzam informēt elektroniski: pr@riga-airport.com līdz piektdienas, 27.maija plkst.13:00. Pieteikumā lūdzam norādīt šādu informāciju: vārds, uzvārds, personas kods, pārstāvētais medijs. Gadījumā, ja nepieciešama bezmaksas autostāvvieta lidostas stāvvietā, lūgums pieteikumā norādīt arī automašīnas numuru.

Tiešos lidojumus uz Maskavas Domodedovo lidostu un atpakaļ aviokompānija "RusLine" veiks katru dienu ar gaisa kuģiem "Bombardier CRJ-100/200". Lidojuma laiks ilgs vienu stundu un 40 minūtes.

Aviokompānija "RusLine" ir vadošā reģionālā aviokompānija Krievijā, kas nodrošina lidojumus no reģionālajiem centriem uz satiksmes mezgliem. Aviokompānijas floti veido 20 "Bombardier CRJ-100/200" gaisa kuģi un tās galamērķu tīkls aptver vairāk nekā 30 Krievijas un Eiropas pilsētas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI