DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. maijā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

Cēsīs notiks seminārs “Labā prakse ES fondu projektu īstenošanā”

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) trešdien, 24. maijā, Cēsīs rīko semināru Eiropas Savienības (ES) fondu finansējuma saņēmējiem un citiem interesentiem par labo praksi ES fondu atbalsta izmantošanā.

Semināra mērķis ir palīdzēt esošajiem un potenciālajiem ES fondu atbalsta saņēmējiem projektu ieviešanas jautājumos, sniedzot ieteikumus veiksmīgai rezultātu sasniegšanai. Seminārā tiks aplūkots projekta dzīves cikls, veltot uzmanību būtiskākajiem aspektiem katrā no tā īstenošanas posmiem, tiks sniegta informācija par iepirkumu organizēšanu, skaidrota pārbaužu veikšanas procedūra, sniegti padomi maksājuma dokumentu sagatavošanā, kā arī ieteikumi, kā izvairīties no neatbilstībām.

Seminārs notiks 24. maijā plkst. 10.00 Cēsīs, CATA zālē Jāņa Poruka ielā 8. Papildu informācija un pieteikšanās Kuldīgas semināram līdz 23. maija plkst. 9.00 – CFLA mājas lapā.

Semināru CFLA rīko, sadarbojoties ar ES fondu revīzijas iestādi, un revīzijas iestāde seminārā iepazīstinās ar savu pieredzi projektu pārbaudēs. Revīzijas iestādes sniegtā informācija tiek nodrošināta pretkrāpšanas kustības #atkrāpies! ietvaros.  

Šī cikla ietvaros semināri jau notikuši Rīgā, Jelgavā un Kuldīgā, savukārt noslēdzošais seminārs notiks 31. maijā Rēzeknē.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI