Pirmdiena,

Komentēt
Iesaka:   +0 -0

Pirmdien, 22. maijā

10.00               Ministru prezidents Māris Kučinskis vada Ministru kabineta komitejas sēdi. Pēc tās paredzēta Ministru kabineta ārkārtas sēde (MK, Zaļā zāle). Mediju iespējas: foto, video sēdes sākumā.

14.30               Ministru prezidents Māris Kučinskis vada koalīcijas partiju sadarbības padomes sēdi (Saeima, Viesu zāle). Mediju iespējas: foto, video sēdes sākumā, pēc sanāksmes – atbildes uz žurnālistu jautājumiem.

Otrdien, 23. maijā

10.00               Ministru prezidents Māris Kučinskis tiekas ar Indijas ārlietu ministru Mobašaru Džavedu Akbaru (Mobashar Jawed Akbar). (MP Zāle) Mediju iespējas: foto, video tikšanās sākumā.

12.00               Ministru prezidents Māris Kučinskis vada Ministru kabineta sēdi (MK, Zaļā zāle). Mediju iespējas: foto, video sēdes sākumā, pēc sēdes – atbildes uz žurnālistu jautājumiem.

Trešdien, 24. maijā

8.00                 Ministru prezidents Māris Kučinskis sniedz interviju LNT raidījumam "900 sekundes".

12.00               Ministru prezidents Māris Kučinskis piedalās Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības komisijas sēdē. (Saeima)

16.00               Ministru prezidents Māris Kučinskis vada Veselības darba grupu. (Nacionālais veselības dienests)

Ceturtdien, 25.maijā

10.00               Ministru prezidents Māris Kučinskis tiekas ar Pierīgas pašvaldību vadītājiem. (Ministru kabinets, MP Zāle)

Piektdien, 26.maijā

9.00                 Ministru prezidents Māris Kučinskis piedalās Ārvalstu investoru padomes Latvijā sēdē (MK, Zaļā zāle). Mediju iespējas: foto, video pirms sēdes, dalība sēdes laikā.

12.30               Ministru prezidents Māris Kučinskis un Stīvens Oldfīlds (Stephen Oldfield) piedalās preses konferencē. (MK, 319.telpa). Mediju iespējas: foto, video preses konferencē.

Andrejs Vaivars
Ministru prezidenta preses sekretārs

Ieteikt:  +0

KOMENTĀRI (0)
Komentārā lūdzam izteikt Jūsu viedokli. Ja Jums ir neskaidrības par izskatīto tematu, jautājumiem izmantojiet sadaļu "E-konsultācijas".

drošības attēls
Pievienot

Informācijas statuss
Šī sadaļa ir platforma nepastarpinātai valsts iestāžu komunikācijai ar sabiedrību.

• Par preses relīžu saturu atbild informācijas iesniedzējs. LV portāls publicē iesūtīto informāciju, to nerediģējot un nemainot.
  • Aicinām valsts pārvaldes iestādes paziņojumu iesūtīšanai izmantot e-pastu: pr@lv.lv
Lietotājiem der zināt.

VISVAIRĀK LASĪTIE

REKLĀMA

SKAIDROJUMI. LIKUMI PRAKSĒ. DISKUSIJAS. ZINI SAVAS TIESĪBAS UN PIENĀKUMUS!

Ceļvedis valsts informācijā. Specializēts portāls dialogam starp sabiedrību un valsti.
ATSLĒGVĀRDI:
  • VISI