DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. maijā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

Aicina pieteikties semināram par Pasaules Bankas iepirkumu procedūru

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Šī gada 26. maijā Finanšu ministrija, sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru un Latvijas Komercbanku asociāciju, rīkos semināru par Pasaules Bankas jauno iepirkumu procedūru. Šis seminārs paredz iespēju privātā un publiskā sektora interesentiem tikties ar PB galveno iepirkumu ekspertu Kristofers Braunu (Christopher Browne), lai saņemtu informāciju par iespējām piedalīties PB finansētos projektos, uzzinātu, kā piemērot iepirkumu procedūras un iesniegt pieteikumu dalībai Pasaules Bankas iepirkumos, kā arī gūt padomus veiksmīgai startēšanai tajos.

Semināra galvenā persona Kristofers Brauns ir Pasaules Bankas galvenais iepirkumu eksperts, kurš ir bijis atbildīgs arī par Iepirkumu reformas programmu, kura bijusi arī visnozīmīgākā Pasaules Bankas iepirkumu procedūras reforma pēdējo 30 gadu laikā. 

Tāpat zīmīgi, ka Pasaules Bankas aktīvo projektu portfelis ir aptuveni 80 miljardu dolāru vērts, no kuriem 20 miljardi gadā tiek piesaistīti caur iepirkumiem. Galvenās jomas, kurās Pasaules Bankas projekti tiek finansēti 132 valstīs, ir transporta sektors (47%), ūdensapgāde (18%) un enerģija (17%), kā arī lauksaimniecība (5%), izglītība (3%), veselības un sociālie pakalpojumi (5%), industrija un tirdzniecība (1%), informācija un komunikācijas (1%) un valsts pārvalde un tiesību aktu izstrāde (3%).

Lai sekmētu veiksmīgāku Baltijas valstu privātā un publiskā sektora pārstāvju dalību Pasaules Bankas īstenoto projektu iepirkumu konkursos, kā arī nodibinātu kontaktus ar Pasaules Bankas iepirkumu ekspertiem, aicinām pieteikties dalībai šajā seminārā.

Lai pieteiktu dalību semināram, līdz šā gada 23. maijam interesantiem ir nepieciešams reģistrēties šeit.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI