DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. maijā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Ministru prezidents tiekas ar motokrosa pasaules čempionāta organizatoriem

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Ministru prezidents Māris Kučinskis ceturtdien, 4. Maijā, Rīgā tiks ar motokrosa Pasaules čempionāta rīkotājorganizācijas “Youthstreem group” viceprezidentu Deividu Longo (David Loungo) un direktoru Danielu Rici (Daniele Rizzi), kā arī Kristera Serģa motosporta kluba vadītāju Kristeru Serģi un Latvijas Motosporta federācijas prezidentu Mārtiņu Lazdovski.

D. Longo un D. Rici Latvijā ieradušies saistībā ar 6. un 7. maijā gaidāmo pasaules motokrosa čempionāta posmu sporta un atpūtas kompleksā "Zelta zirgs" Ķegumā.

M. Kučinskis tikšanās laikā bija gandarīts, ka Latvija ir izvēlēta par vienu no valstīm, kur rīkot augsta līmeņa sporta sacensības, kā arī norādīja, ka jau daudzus gadus Latvijas sportisti ir vieni no līderiem šajā sporta veidā.

Kopumā šajā sezonā tiek rīkoti 19 posmi dažādās valstīs, aptverot faktiski visu pasauli. M. Kučinskis un D. Longo bija vienisprātis, ka čempionāta posma rīkošana Latvijā ir kļuvusi par labu tradīciju, kas ir jāturpina arī nākamajos gados. Ķegumā pasaules motokrosa čempionāta posms šogad notiks astoto reizi.

"Latvijas vārds pasaulē pozitīvi izskan, pateicoties mūsu cilvēku sasniegumiem sportā un kultūrā," piebilda M. Kučinskis.

Andrejs Vaivars
Ministru prezidenta preses sekretārs

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI