DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. maijā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Valsts prezidents pasniedz valsts augstākos apbalvojumus

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
“Laikā, kad sākam svinēt Latvijas simtgadi, vēlos pateikties cilvēkiem, kuri ir paveikuši vairāk par savu ikdienas pienākumu. Jums ir ļoti nozīmīga loma valsts vēsturē, jo ar savu darbu, kas ir īpaši pamanāms, jūs veidojat labāku Latviju,” uzsver Valsts prezidents Raimonds Vējonis, godinot valsts augstāko apbalvojumu – Triju Zvaigžņu ordeņa, Viestura ordeņa un Atzinības krusta saņēmējus.

Valsts prezidents trešdien Rīgas pilī pateicās apbalvojuma saņēmējiem par ilggadējo devumu un pašaizliedzīgo darbu Latvijas un līdzcilvēku labā.

"Jūs paši vislabāk zināt, cik daudz pūļu ir jāiegulda, lai sasniegtu izvirzītos mērķus. Tikai jūs paši un jūsu ģimenes locekļi zināt, cik liela sirds degsme, mērķtiecība un neatlaidība ir jāiegulda, lai jūs varētu spīdēt pasaulslavenās koncertzālēs, lai sasniegtu visaugstākos sportiskos sasniegumus, lai varētu palīdzēt citiem. Lai varētu audzināt jauno paaudzi par Latvijas patriotiem," teica Raimonds Vējonis.

Valsts augstākos apbalvojumus saņēma 68 dažādu profesiju un amatu pārstāvji no visiem Latvijas reģioniem. Valsts augstākie apbalvojumi tika pasniegti par nozīmīgu darbu kultūrā, mākslā un mūzikā, sasniegumiem zinātnē, pašaizliedzīgu un mūža darbu pedagoga profesijā, profesionālu dienestu bruņotajos spēkos un robežsardzē, sevišķiem nopelniem nacionālās pretošanās kustībā, nozīmīgu devumu lauksaimniecībā, mežsaimniecībā, uzņēmējdarbībā un vides aizsardzībā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI