DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. aprīlī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tieslietas

Latvija stiprina sadarbību ar Azerbaidžānu tieslietu jomā

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
No šī gada 25. aprīļa līdz 27. aprīlim Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Raivis Kronbergs un Tiesu administrācijas vadība atrodas pieredzes apmaiņas vizītē Azerbaidžānā, lai vecinātu abu valstu sadarbību tieslietu jomā.

Vizītes laikā Latvijas delegācija tikās ar Azerbaidžānas Tieslietu ministrijas, Augstākās tiesas un Tieslietu padomes pārstāvjiem, lai pārrunātu Latvijas un Azerbaidžānas prioritātes tieslietu jomā, kā arī tieslietu jomas ieguldījumu ekonomikas attīstībā un investīciju piesaistē.

Valsts sekretārs Raivis Kronbergs uzsver: "Azerbaidžāna pauda lielu interesi aizgūt Latvijas pieredzi mediācijas jomā un probācijas, penitenciārās sistēmas attīstībā. Arī nākotnē esam gatavi sadarboties un dalīties pieredzē tieslietu jomas attīstības jautājumos."

Tikšanās laikā valsts sekretārs Raivis Kronbergs un Azerbaidžānas tieslietu ministrs Fikrats Mammadovs (Fikrat Mammadov) vienojās par sadarbības memoranda noslēgšanu ar mērķi veicināt abu valstu sadarbību tiesiskuma stiprināšanā.

Latvijas delegācijas sastāvā ir Latvijas vēstnieks Azerbaidžānā Juris Maklakovs, Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Raivis Kronbergs, tieslietu ministra padomnieks Ivo Zutis, Tiesu administrācijas direktors Edvīns Balševics, Eiropas Sociālā fonda projekta vadītāja Anna Skrjabina.

 

Lana Ivulāne
Tieslietu ministrijas
Komunikācijas un tehniskā nodrošinājuma nodaļas
Sabiedrisko attiecību speciāliste
 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI