DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. aprīlī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

22 jaunieši varēs piedalīties Delnas vasaras skolā par korupcijas mazināšanu un atklātību

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Sabiedrība par atklātību – Delna aicina pieteikties “Pretkorupcijas un atklātības vasaras skolai 2017”, kas no 28.jūnija līdz 1.jūlijam norisināsies Cēsīs.

Vasaras skola pulcēs aktīvākos Latvijas nākotnes līderus, lai interaktīvās nodarbībās izzinātu tādus jautājumus kā korupcijas atmaskošana, korupcijas ietekme uz nacionālo drošību, naudas atmazgāšana, lobēšana, kritiskā domāšana, pilsoniskā līdzdalība. Nodarbības vadīs zinošākie Latvijas un ārvalstu eksperti. Četru dienu programma iekļaus ne tikai lekcijas un praktiskus uzdevumus, bet arī dalību sarunu festivālā LAMPA un komandas darba prasmju pilnveidi. 

Pretkorupcijas un atklātības vasaras skolas mērķis ir veicināt cīņu ar korupciju Latvijā, sniedzot jauniešiem praktiskas zināšanas un sagatavojot aktīvai līdzdalībai. Iespēja piedalīties tiks nodrošināta 22 motivētākajiem jauniešiem (18-29 gadi) no visas Latvijas, kas uzsākuši profesionālās gaitas politikas, žurnālistikas, tieslietu, finanšu un arī citās nozarēs.

Delna segs visas dalībnieku uzturēšanās un ēdināšanas izmaksas, nodrošinās transportu no Rīgas uz Cēsīm un atpakaļ. Pēc apstiprināšanas katram dalībniekam būs jāsamaksā 25 EUR līdzfinansējums motivācijas apliecināšanai, kas tiks izlietots vasaras skolas organizēšanai.

Vasaras skolai iespējams pieteikties līdz 18.maijam (ieskaitot). Reģistrācijas anketa atrodama Delnas mājas lapā http://delna.lv/lv/2017/04/25/delna-aicina-jauniesus-pieteikties-pretkorupcijas-un-atklatibas-vasaras-skolai-2017/

Delna izvērtēs dalībnieku motivāciju un rezultātus paziņos pēc 22.maija. Jautājumu gadījumā lūgums sazināties ar vasaras skolas vadītāju Lieni Gāteri, rakstot uz e-pastu liene.gatere@delna.lv vai zvanot 67285585.

Vasaras skolu atbalsta Vācijas Ārlietu ministrija, Pasaules brīvo latviešu apvienība, Palīdzības un attīstības fonds Latvijai (LRDF) un Heritage Foundation.

Liene Gātere, Delnas direktora vietniece

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI