DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. aprīlī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme
9
9

Sagatavojies vasarai un nokārto velo eksāmenu!

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Sākoties jaunajai velo sezonai, Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) aicina skolu klases un skolēnus individuāli pieteikties velosipēda vadītāja eksāmeniem CSDD Rīgas Motormuzejā. Tie, kuri būs pieteikušies eksāmeniem, varēs par puscenu apmeklēt CSDD Rīgas Motormuzeja seno spēkratu ekspozīciju.

Šobrīd ir pienācis īstais laiks, lai sagatavotos vasaras velo sezonai! Velosipēdistam ir jāatceras, ka velo apliecība ir obligāta un to var iegūt no 10 gadu vecuma, nokārtojot ceļu satiksmes noteikumu un satiksmes drošības testu. Eksāmenā ir 10 jautājumi un tas ir nokārtots, ja pareizi atbildēts vismaz uz 8 jautājumiem.

Eksāmenu laiki Rīgas Motormuzejā: 15. – 19. maijs. Grupas var pieteikt no plkst. 10.00 līdz 16.00. Savukārt kārtot eksāmenu individuāli varēs no plkst. 16.00. Eksāmeniem jāpiesakās, zvanot pa tālr. 67025856 darba dienās no plkst. 09.00 līdz 17.00.

CSDD mājas lapā http://csnt.csdd.lv pieejams tests, kuru izpildot, var pārbaudīt savas zināšanas un gatavību eksāmena kārtošanai (sadaļā "Jauns eksāmens", izvēloties "Velosipēdi").

Vairāk info: http://www.motormuzejs.lv/index.php/jaunumi

CSDD Sabiedrisko attiecību daļa

Labs saturs
9
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI