DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. aprīlī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Zviedrijas vēstnieks LV H.Landerholms šodien viesojas Limbažos

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Zviedrijas vēstniecība Latvijā informē:
Zviedrijas vēstnieks Latvijā H.Landerholms ir pagodināts piedalīties Zviedrijas dienās Limbažos. Vizītes laikā ir plānotas daudzas tikšanās un vizītes. Limbažu pilsētas Zviedrijas sadraudzības pilsētas Klippan delegācija arī apmeklēs pilsētu šajā dienā.

"Zviedrijas dienu ietvaros viena no lietām, kas man ļoti patīk, ir iespēja redzēt dažādas Latvijas pilsētas, to iedzīvotājus un tradīcijas," tā norāda vēstnieks Landerholms. "Es ar nepacietību gaidu tikšanos ar Limbažu ģimnāzijas jauniešiem. No jauniešiem vienmēr ir iespēja mācīties. Kas zina, iespējams, viņiem būs kas sakāms par diplomātiju un es varēšu to iegaumēt," turpina H.Landerholms.

Diena sāksies ar vizīti Limbažu novada pašvaldības domē.

Limbažu pamatskolā plkst.11:00 notiks VOLVO prezentācija par drošību uz ceļiem "Apstājies. Paskaties. Pamāj."

Tālāk sekos tikšanās ar jauniešiem, lekcija par Ilgtspējīgas attīstības mērķiem Limbažu ģimnāzijā plkst.14.00, vizīte uzņēmumā Vit Būve un Limbažu Galvenajā bibliotēkā.

Zviedrijas dienu ietvaros Limbažu iedzīvotājiem ir iespēja redzēt izstādes "AccessAbility. Tiesības uz cieņpilnu dzīvi", "Rauls Vallenbergs. Man nav citas izvēles," "Zviedrijas un Latvijas daba" un "Zviedrijas kriminālromānu izstāde." Tās atspoguļo mūsdienu zviedru dažādo sabiedrību. Izstādes būs izvietotas Domē, bibliotēkā, un Limbažu ģimnāzijā līdz 30.aprīlim. Bibliotēkas telpās tāpat arī norisināsies zviedru filmu festivāls.

Oficiālā Zviedrijas dienu atklāšana notiks 19.aprīlī plkst.17:00 Limbažu bibliotēkā.

Visi interesenti ir aicināti piedalīties pasākumos, kas ir atklāti un bez maksas. Pilna Zviedru dienu programma pielikumā (tajā skaitā ENG versija). Vairāk informācijas un par iespējām intervēt vēstnieku lūdzu kontaktēties ar:

Galina Aizvakara
Project Officer
Information, Sweden Promotion
Embassy of Sweden

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI