DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. martā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: E-vide

VARAM E-prasmju nedēļas ietvaros tiešraidē iepazīstinās ar e-iespējām

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Piektdien, 2017.gada 31.martā, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) seminārā “Tavas e-iespējas” iepazīstinās ar jaunākajiem e-pakalpojumiem. Pasākumu varēs vērot tiešraidē VARAM tīmekļa vietnē.

Tiešraidei no plkst. 10:00 līdz 12:00 varēs sekot līdzi mājas lapās: http://www.varam.gov.lv/lat/video_tiesraide/ vai http://eprasmes.lv/tiesraide/.

Seminārā ikviens interesents varēs uzzināt par oficiālo e-Adresi un tās ieviešanu, par banku jaunajām kodu kartēm un darījumu veikšanu internetbankās, kā arī par elektrum.lv pašapkalpošanās portālu. Tiks sniegta informācija arī par pamata riskiem un apdraudējumiem interneta vidē. Semināra laikā būs iespēja elektroniski uzdot jautājumus, tos sūtot uz e-pastu: jautajumiem@varam.gov.lv.

Seminārā piedalīsies VARAM pārstāvji kopā ar sadarbības partneriem no Informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūciju (CERT), Zāļu valsts aģentūras, Latvijas Komercbanku asociācijas (LKA) un AS "Latvenergo".

Latvijā E-prasmju nedēļa notiek jau astoto reizi. Šogad tā norisinās no 27.marta līdz 2.aprīlim, un to koordinē Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) un Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA). Nedēļas organizēšanā iesaistījušies arī partneri no IKT nozares uzņēmumiem, valsts pārvaldes un nevalstiskā sektora.

E-prasmju nedēļas norise Latvijā ir daļa no Eiropas kampaņu e-Skills for Jobs 2017 un  Get Online week 2017  aktivitātēm. Tās mērķis ir veicināt visas sabiedrības diskusiju par digitālo prasmju nozīmi, iepazīstināt ar jaunākajām digitālo prasmju apmācības programmām un rīkiem, kā arī e-pakalpojumiem.

Sabiedrisko attiecību nodaļa
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI