DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. martā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Lauku attīstība

Jaunā LOSP vadība strādā pie nodokļu politikas reformas

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Vakar, 22.martā notika ikgadējā Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes (LOSP) biedru kopsapulce kurā pamatojoties uz statūtiem notika valdes priekšsēdētāja pārvēlēšanas. Nu jau uz trešo sasaukuma termiņu - uz trīs gadiem LOSP valdes priekšsēdētāja amatā tika ievēlēts Edgars Treibergs.

Tāpat kopsapulces laikā no biedru puses tika izteikts satraukums par jauno nodokļu politikas reformu, par kuru lauksaimniekiem rodas aizvien vairāk jautājumu. LOSP aktīvi darbojas nodokļu politikas jautājumos un piektdien tiksies ar Zemkopības ministriju (ZM) un Finanšu ministriju (FM), lai aizstāvētu lauksaimnieku nostāju nodokļu politikas jautājumos. Uzstājam, lai  jaunā nodokļu  politika saglabātu atvieglojumus lauksaimniekiem un neradītu papildus izmaksas. Šobrīd, kad  tiek plānotas visaptverošas  nodokļu politikas izmaiņas un nav skaidrības par Eiropas Savienības (ES) atbalsta maksājumiem jaunajā periodā, tas rada neskaidrības un nedrošības sajūtu plānojot saimniecību tālāko nākotni.  Tāpēc tagad LOSP apkopo visus biedru organizāciju jautājumus un priekšlikumus, kurus iesniegsim kopīgajā tikšanās reizē ar ZM un FM. 

Edgars Treibergs, LOSP valdes priekšsēdētājs: "Esmu gandarīts un novērtēju LOSP dalīborganizāciju izteikto uzticību tik daudzu gadu garumā.  Daudz problēmu jau atrisināts, lai atvieglotu lauksaimnieku darbu, bet tomēr vēl darāmo un iesākto darbu saraksts ir garš. Ar neatlaidīgu darbu, sadarbojoties ar biedriem un sadarbības partneriem turpināsim iesākto, lai attīstītu un veicinātu Latvijas lauksaimniecības augšupeju."

 

Krista Garkalne, Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes (LOSP) sabiedrisko attiecību speciāliste

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI