DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. martā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Valsts prezidents valsts vizītē apmeklēs Gruziju

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Valsts prezidents Raimonds Vējonis un Valsts prezidenta kundze Iveta Vējone no 27. līdz 30. martam valsts vizītē apmeklēs Gruziju. Vizītes mērķis ir stiprināt Latvijas un Gruzijas divpusējās attiecības, kā arī Gruzijas sadarbību ar Eiropas Savienību un NATO.

Vizītes ietvaros Valsts prezidentam otrdien paredzēta divpusējā tikšanās ar Gruzijas prezidentu Giorgiju Margvelašvili un Gruzijas parlamenta priekšsēdētāju Irakli Kobahidzi.

Tbilisi tiks parakstīti vairāki nozaru un asociāciju sadarbības līgumi, tai skaitā robežsardzes, eksporta un investīciju veicināšanas, kā arī informācijas tehnoloģiju un izglītības jomā.

Raimonds Vējonis tiksies arī ar Eiropas Savienības monitoringa misijā strādājošajiem Latvijas pārstāvjiem, kas palīdz nodrošināt stabilitāti Dienvidosetijai un Abhāzijai tuvumā esošajās teritorijās.

Valsts vizītes laikā paredzēta svinīga ziedu nolikšanas ceremonija Tbilisi Varoņu laukumā. Raimonds Vējonis tiksies arī ar Gruzijā dzīvojošajiem tautiešiem un apmeklēs Latvijas un Gruzijas futbola valstsvienību pārbaudes spēli 28. marta vakarā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI