DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. martā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Pavasara brīvlaikā Rīgas Motormuzejs aicina bērnus uz radošiem eksperimentiem

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Skolēnu pavasara brīvlaikā Rīgas Motormuzejs aicina skolēnus nesēdēt mājās, tā vietā apmeklēt izglītojošu dienas nometni muzejā ar iepriekš vēl nebijušu programmu.

No otrdienas, 14. marta līdz ceturtdienai, 16.martam no plkst. 10.00 līdz 14.00 bērniem būs iespēja piedalīties tehniski radošās darbnīcās un izzināt Rīgas Motormuzeja motoru pasauli. 

Darbnīcās bērni varēs iesaistīties interaktīvās izklaidēs un veikt dažāda veida zinātniskus eksperimentus: izveidot savus unikālus vēja ģeneratora spārnus un izmēģināt tos mākslīgā vēja apstākļos, uzzināt, kāpēc gumijas bumbiņas atlec un kā darbojas elektromotori. Katru dienu tiks veikts cits eksperiments:

  • Otrdien, 14.martā VĒJA ĢENERATORI
  • Trešdien, 15.martā ELEKTROMOTORI
  • Ceturtdien, 16.martā ATLECOŠĀ BUMBIŅA

Pēc radošas un zinātniskas darbošanās, bērniem būs iespēja doties ekskursijā un iepazīt autobūves vēsturi caur interaktīviem ekrāniem, video stāstiem, virtuālo realitāti un citām modernajām tehnoloģijām. Bērni varēs izmēģināt Elektro RAF mikroautobusa virtuālo krāsošanu, iejusties trases operatora lomā un sekot līdzi auto sacensībām, kā arī doties virtuālā braucienā ar PAZ autobusu.

Pavasara brīvlaika programma skolēniem notiks no 14. līdz 16.martam, katru dienu no 10.00 līdz 14.00. Ieteicamais vecums: no 7 līdz 14 gadiem.

Aicinām pieteikties uz nodarbībām pa tālruni +371 27885202. Vietu skaits ierobežots.

Cena: 5.50 EUR vienam bērnam

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI