28. februārī, 2017
TĒMA: Ekonomika

LTRK aicina apmeklēt ikgadējo biedru pilnsapulci

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina uzņēmējus apmeklēt ikgadējo biedru pilnsapulci, kas notiks 29. martā, plkst.13:00, Dzintaru koncertzālē, Turaidas ielā 1, Jūrmalā.

Sanāksmi ar uzrunu klātesošajiem un LTRK himnu plkst. 13:00 atklās  biedrības prezidents Aigars Rostovskis. Turpinājumā LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš iepazīstinās ar valdes ziņojumu par paveikto 2016. gadā, kā arī klātesošie tiks aicināti apstiprināt pagājušā gada pārskatus. Dienas laikā notiks arī citas aktivitātes, tostarp grāmatas "Latvijas tautsaimniecības vēsture" prezentācija, kustības Latvijas Labums tirdziņš.

Biedrus plānots iedvesmot arī ar ekstrēmā ceļotāja Kārļa Bardeļa stāstu "Stundas laikā pāri okeānam", savukārt sapulces otrajā daļā notiks uzņēmēju svinīgā apbalvošana par augstiem sasniegumiem eksporta nozarē 2016. gadā. Tiks pasniegta LTRK eksporta balva divās kategorijās: Krišjāņa Valdemāra balva "Latvji, brauciet jūriņā!" par augstiem eksporta rādītājiem un "Sprīdīša balva" par izteiktu eksporta potenciālu.

Biedru sapulcē līdz ar citiem runātājiem uzstāsies Latvijas Republikas Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola, sniedzot skaidrojumus par vidēja termiņa nodokļu stratēģiju. Dienas izskaņā 20 kandidātiem būs arī iespēja ar ministri un šaha lietpratēju mēroties spēkiem šaha spēlē.

"Varam būt lepni par uzņēmēju veikumu gan valsts, gan savu uzņēmumu attīstībā, par ko vēsta augstie ekonomiskie rādītāji dažādās nozarēs. Mums ir tā iespēja ik dienu būt līdzās patiesi spējīgiem komersantiem, mācoties no viņu pieredzes stāstiem, kā arī nepieciešamības gadījumā sniedzot palīdzīgu roku. Tāpat apsveicam sasniegumiem bagātos eksportētājus, kuri pierādījuši savus darbus pagājušajā gadā, un vēlam panākumus, turpināt iesākto arī šogad," saka LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

Pasākuma ietvaros notiks arī Latvijas Labumu tirdziņš, kur, iepriekš piesakoties, iespējams izvietot pārstāvētā uzņēmuma stendu. Reģistrācija dalībai http://ej.uz/bs2017. Plašāka informācija________

Rūta Grikmane
Sabiedrisko attiecību konsultante