DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. februārī, 2017
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK aicina uz forumu “Bizness Daugavpilī un Latgales SEZ”

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā ar Daugavpils pilsētas domi un Latgales plānošanas reģionu (LPR) aicina apmeklēt forumu “Bizness Daugavpilī un Latgales SEZ”, kas notiks 3.martā, no plkst. 11:00, Park Hotel “Latgola”, Ģimnāzijas ielā 46, Daugavpilī.

Forumā klātesošie varēs uzzināt jaunāko informāciju par biznesa iespējām Daugavpilī, kā arī par valsts un pašvaldības atbalstu gan jaunajiem, gan pieredzējušajiem uzņēmumiem. Tāpat dienas laikā notiks dažādas diskusijas un "biznesa networkings". Forumu vadīs žurnālists Ansis Bogustovs.

Pasākuma pirmajā daļā par valsts atbalsta instrumentiem uzņēmējdarbības attīstībai stāstīs Latvijas Republikas Ekonomijas ministrijas valsts sekretāra vietnieks Raimonds Aleksejeno, savukārt par pašvaldības atbalstu informēs Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Pēteris Dzalbe. LPR administrācijas vadītāja Iveta Maļina-Tabūne skaidros par Latgales speciālās ekonomiskās zonas priekšrocībām, bet LTRK prezidents Aigars Rostovskis informēs par uzņēmējdarbības vides uzlabošanu Latvijā. Tāpat būs iespēja noskaidrot dažādu uzņēmēju pieredzi biznesa attīstīšanā Daugavpilī.

Foruma otrajā daļā notiks diskusijas par Latgales speciālās ekonomiskās zonas (Latgales SEZ) praktiskajiem jautājumiem, bet vēlāk pārstāvji no industriāli tehnoloģiskā parka "Ditton", SIA "Dauer Holding" un SIA "NP Properties" vēstīs par uzņēmēju iespējām izvietot ražotnes Daugavpilī. Trešajā daļā ar NVA atbalsta programmām klātesošos iepazīstinās NVA Daugavpils filiāles vadītājs Valērijs Kononovs, bet par valsts finansējumu stāstīs pārstāvis no ALTUM. Savukārt Daugavpils biznesa inkubatora vadītājs Andrejs Zelčs skaidros inkubatora darbības pamatprincipus, kā arī informēs par jauna biznesa uzsākšanas iespējām.

Visi interesenti laikā no 15:30-17:00 varēs izmantot arī telpu individuālām pārrunām (B2B) ar citiem uzņēmējiem, bet foruma noslēgumā, laikā no 19:00-21:00, notiks "biznesa networkings".

Foruma darba valoda: latviešu, angļu, krievu. Reģistrācija forumam

Rūta Grikmane
Sabiedrisko attiecību konsultante
Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI