27. februārī, 2017
TĒMA: Ekonomika

LTRK aicina apmeklēt Būvniecības nozares uzņēmumu sēdi

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina uzņēmējus apmeklēt būvniecības nozares uzņēmumu sēdi, kas notiks 3. martā, plkst. 10:00, SIA “GROBIŅAS SPMK”, M. Namiķa ielā 19A, Grobiņā.

Tikšanās laikā LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš un biedrības valdes loceklis Andris Vanags klātesošajiem stāstīs par būvniecības nozares dalībnieku iespējām, tostarp problēmjautājumiem un risinājumiem.  Tāpat paredzēts  skaidrot par perspektīvām ilgtermiņa sadarbībai ar uzņēmēju organizāciju, kurā apvienojušies dažādu sfēru komersanti.

Sanāksmes turpinājumā kopā ar LTRK Būvniecības komitejas vadītāju Andri Božē tiks apzināti nozares pārstāvjiem svarīgākie jautājumi un intereses, lai tās virzītu tālākai izskatīšanai un risinājuma pieņemšanai uzņēmēju biedrībā. Savukārt vēlāk notiks diskusijas par aktualitātēm nozarē.

"Būvniecības jomā jau izsenis izceļas ar milzīgu apjomu neatrisinātu jautājumu, kā pamatā ir birokrātiskie procesi valstī, ar ko saskaras ikviens nozares uzņēmējs. Ne vienmēr visas neskaidrības iespējams atrisināt saviem spēkiem, tāpēc aicinām apvienoties un meklēt risinājumu kopā, daloties savā pieredzē un palīdzot cits citam," saka LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

Dalībai Būvniecības nozares uzņēmumu sēdei pieteikties, sūtot apstiprinājuma e-pastu uz salvis.roga@chamber.lv vai zvanot uz tel. 28663400.

Rūta Grikmane
Sabiedrisko attiecību konsultante