DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. februārī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Latvijas Universitāte parakstīs sadarbības līgumu ar Francijas institūtu Latvijā

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Otrdien, 28. februārī, plkst. 15.00 Latvijas Universitātes (LU) Humanitāro un sociālo zinātņu centrā (Konferenču zāle, 2.stāvs, Kalpaka bulvāris 4) rektors Indriķis Muižnieks, Francijas vēstniece Latvijā V.E. Odile Supizona (Odile Soupison) un Francijas institūta Latvijā direktors Žils Bonviāls (Gilles Bonnevialle) parakstīs sadarbības līgumu.

Tā mērķis ir veicināt sadarbību pētnieciskajā, izglītības un kultūras jomā, kā arī īstenot Francijas kultūras un franču valodas apguvi studentu, pētnieku un akadēmiskā personāla vidū. Puses veicinās pieredzes apmaiņu, organizēs kopīgas lekcijas, seminārus un izstādes, kā arī citus kopīgus pasākumus sadarabības mērķa īstenošanai.

Tikšanās laikā plānota Francijas institūta Latvijā bibliotekāres Zanes Bedrītes prezentācija par digitālo bibliotēku "Culturethèque". Turpmāk sadarbības līgums paredzēs nodrošināt Latvijas Universitātei bezmaksas mediatēkas pakalpojumus un pieeju digitālajai bibliotēkai.

Pasākumā arī piedalīsies LU Humanitāro zinātņu fakultātes dekāne, profesore Ilze Rūmniece un Franču valodas un kultūras katedras mācīspēki, kā arī LU Bibliotēkas direktore, Dr.paed., vadošā pētniece Iveta Gudakovska un Bibliotēkas direktores vietniece, pētniece Mārīte Saviča, kā arī citi interesenti.

Sabīne Spurķe
Latvijas Universitātes
Komunikācijas un inovāciju departamenta
Konsultante

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI