DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. februārī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Līdz 15.martam pretendenti aicināti pieteikties Dabas aizsardzības pārvaldes ģenerāldirektora amatam

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Izsludināts atklāts konkurss uz Dabas aizsardzības pārvaldes (DAP) ģenerāldirektora amatu. Līdz 2017. gada 15. martam aicinām pieteikties mērķtiecīgus, atbildīgus un jauniem izaicinājumiem gatavus pretendentus.

DAP ģenerāldirektora amatam tiek meklēts pretendents ar nevainojamu reputāciju, augstāko akadēmisko vai otrā līmeņa augstāko profesionālo izglītību, vēlams tiesību, vadības, vides vai dabas zinātņu jomā un vēlams maģistra grāds kādā no minētajām jomām. Tāpat nepieciešamas teicamas sadarbības, komunikācijas, un stratēģiskās plānošanas prasmes, kā arī labas angļu valodas zināšanas (vismaz B2 līmenī). Priekšrocība tiks dota pretendentam, kuram ir pieredze darbā valsts pārvaldē, darbā ar starptautiskajiem, Eiropas Savienības fondu vai citu finanšu instrumentu finansētiem projektiem.

Lai pieteiktos, pretendentam savs piedāvājums slēgtā aploksnē ir jāiesniedz Valsts kancelejā vai jānosūt elektroniski uz e-pasta adresi: konkurss@mk.gov.lv. Pieteikumam  jāpievieno motivēta pieteikuma vēstule, izglītību apliecinoši dokumenti, kā arī pretendenta redzējums par DAP prioritātēm un attīstību, tai skaitā sniedzot redzējumu par DAP trīs stratēģiskajiem mērķiem.

DAP ir VARAM pakļautībā esoša iestāde, kuras mērķis ir sekmēt vienotas dabas aizsardzības politikas īstenošanu Latvijā, kā arī veikt efektīvu Latvijas īpaši aizsargājamo dabas teritoriju apsaimniekošanu un pārvaldīšanu.

Vairāk par izsludinātā atklātā konkursa nosacījumiem uz DAP ģenerāldirektora amatu var iepazīties šeit: https://www.vestnesis.lv/op/2017/42.AKK12

Laura Jansone
Sabiedrisko attiecību nodaļa
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI