DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. februārī, 2017
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Aicina pieteikties aizsardzības nozares “Industrijas dienām 2017”

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
No 2. līdz 3. martam Latvijas Nacionālajā aizsardzības akadēmijā Ezermalas ielā 6/8, Rīgā, Aizsardzības ministrija sadarbībā ar Latvijas Drošības un aizsardzības industriju federāciju rīko “Industrijas dienas 2017”.

"Industrijas dienu 2017" mērķis ir informēt uzņēmējus par aizsardzības nozares tuvāko gadu iepirkumu plāniem, uzklausīt industrijas pārstāvju un pētnieku ieceres attiecībā uz jaunu militāras vai divējādas nozīmes produktu un pakalpojumu attīstīšanu, kā arī veicināt dialogu starp aizsardzības nozari un Latvijas ražotājiem par iespējām piedalīties Nacionālo bruņoto spēku spēju attīstībā un uzturēšanā. Dalībniekiem tāpat būs pieejama informācija par sadarbības iespējām ar NATO un atsevišķu sabiedroto valstu iepirkumu aģentūrām.

Pasākumā aicināti piedalīties uzņēmēji un zinātnieki, kas ir ieinteresēti uzzināt par aktuālām aizsardzības nozares vajadzībām, klātienē iepazīties ar plānoto iepirkumu iespējamajām specifiskajām prasībām, kā arī izvērtēt savas iespējas, piedāvājot risinājumus militāro spēju attīstībai vai iespējamai inovāciju radīšanai.

2.  martā darbs galvenokārt notiks atsevišķos nozaru sindikātos, aizsardzības nozares ekspertiem sniedzot informāciju par konkrētām aizsardzības spēju attīstības vajadzībām. "Industrijas dienu 2017" dalībniekiem sindikātos būs iespēja diskutēt par šādiem tematiem: individuālais un kolektīvais ekipējums, munīcija, militārais transports, sakaru sistēmas, jauno militāro spēju attīstība un nākotnes spēju vajadzības, būvniecība un pārtikas iepirkumi.

Lai veicinātu aizsardzības nozares pārstāvju informētību par Latvijas uzņēmēju piedāvājumu, katra sindikāta ietvaros uzņēmējiem tiks dota iespēja sniegt īsu uzņēmuma prezentāciju.

Savukārt 3. martā Latvijas uzņēmējiem būs iespēja iepazīties ar NATO Apgādes un iepirkumu aģentūras, NATO Komunikāciju un informācijas aģentūras, kā arī ASV bruņoto spēku iepirkumu speciālistu darba organizāciju un noskaidrot potenciālās sadarbības iespējas.

Lai piedalītos "Industrijas dienās 2017", dalība jāpiesaka līdz 27. februārim, elektroniski aizpildot pieteikuma anketu, kas pieejama Aizsardzības ministrijas mājas lapas www.mod.gov.lv sadaļā "Aktuāli".

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā lūgums sazināties ar Aizsardzības ministrijas Nodrošinājuma un aizsardzības investīciju politikas departamenta Iepirkumu plānošanas, metodoloģijas un atbalsta nodaļas vecāko referentu Mārtiņu Mežuli pa tālruni 67335166 vai e-pastu martins.mezulis@mod.gov.lv.

AM Militāri publisko attiecību departamenta
Preses nodaļa

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI