DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. februārī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Valdība Siguldas novada pašvaldībai piešķir 13 tūkstošus ugunsgrēkā radīto postījumu novēršanai

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Valdība Siguldas novada pašvaldībai piešķir 13 320 euro, lai 50% apmērā segtu izdevumus pabalstiem, ko pašvaldība ir izmaksājusi ārkārtas situācijā – 2016. gada 3. oktobrī daudzdzīvokļu dzīvojamā mājā notikušajā ugunsgrēkā – cietušajiem iedzīvotājiem mājas jumta atjaunošanai.

Finansējums piešķirts no valsts budžeta programmas 02.00.00 "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem". Siguldas novada pašvaldība piešķīra pabalstus ārkārtas situācijā nonākušiem ugunsgrēkā cietušās daudzdzīvokļu mājas iedzīvotājiem 26 640 euro apmērā.

Daudzdzīvokļu dzīvojamajā mājā Leona Paegles ielā 6, Siguldā izcēlās ugunsgrēks – dega ceturtā stāva dzīvoklis un jumts 630 kvm. platībā. Ugunsgrēka rezultātā tika bojātas koka konstrukcijas un vairs nav lietojamas jumta seguma balstīšanai, taču no ūdens, kas tika izmantots uguns likvidēšanas laikā, tika bojāts bēniņu stāva pārsegums. Līdz ar to steidzami bija nepieciešams veikt jumta sadegušo konstrukciju un ekovates novākšanu no jumta pārseguma un uzsākt jumta konstrukciju atjaunošanu, lai novērstu nokrišņu nokļūšanu ēkā.

Sabiedrisko attiecību nodaļa
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija


 
Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI