DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. februārī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Valsts policija un “A26” vienojas par auto piegādes līguma daļēju pirmstermiņa izbeigšanu

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Šodien Valsts policijas un pilnsabiedrības “A26” pārstāvji parakstīja vienošanos, kas paredz līgumattiecību pirsmtermiņa izbeigšanu daļā par 17 “Citroen Jumpy” automašīnu piegādi Valsts policijas vajadzībām.

Vienošanās paredz, ka Valsts policija neprasa no pilnsabiedrības "A26" iepriekš aprēķināto līgumsodu vairāk nekā 60 tūkstošu eiro apmērā par līgumsaistību nepienācīgu izpildi, savukārt pilnsabiedrība šodien pieņem atpakaļ savā rīcībā Valsts policijai iznomātās automašīnas, pusēm parakstot attiecīgu pieņemšanas-nodošanas aktu.   

Valsts policija atgādina, ka šī gada 5.janvārī tika paziņots par vienpusēju atkāpšanos no auto piegādes līguma ar šī gada 6.februāri un līgumsoda aprēķināšanu, jo Valsts policija neguva apstiprinājumu pilnsabiedrības "A26" spējai izpildīt iepirkuma procedūras rezultātā uzņemtās līgumsaistības un nodrošināt piegādāto "Citroen Jumpy" automašīnu atbilstību "Euro 6" emisiju klasei.

Mēneša laikā starp pusēm panākta abpusēja vienošanās par līgumattiecību pirmstermiņa izbeigšanu daļā par "Citroen Jumpy" auto piegādi, kas nozīmē, ka Valsts policija neprasīs komersantam maksāt aprēķināto līgumsodu, savukārt komersants no šodienas pieņems automašīnas atpakaļ savā rīcībā, attiecīgi turpmāk neaprēķinot nomas maksu par automašīnām.

Panāktā vienošanās neattiecas uz līguma darbību daļā par automobiļiem "Opel Mokka" un "Škoda Octavia", kurus Valsts policijai arī piegādājusi pilnsabiedrība "A26" – šajā daļa līgums starp pusēm paliek spēkā.

Dairis Anučins
Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja vietnieks

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI