DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. februārī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Aicinām skolēnus vienu dienu kļūt par ministra Kaspara Gerharda „ēnām”

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
2017.gada 15.februārī ikgadējās Ēnu dienas laikā vidusskolēniem būs iespēja vienu dienu kļūt par vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Kaspara Gerharda ēnu un iepazīt ministra darba ikdienu.

Skolēniem būs iespēja iepazīties ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas darbu, dažādām, ar nozari saistītām aktualitātēm, kā arī kopā ar ministru piedalīties sanāksmēs.

Lai pieteiktos dalībai Ēnu dienā, skolēnam līdz 5.februārim portālā http://enudiena.lv/ jāpiesaka sava dalība!

Par visiem Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas ēnu devējiem iespējams uzzināt http://enudiena.lv/vakances?search=&field=&profession=&organization=1779&region=&p=1&sort=default

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra pakļautībā ir Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija. Tā ir vadošā valsts pārvaldes iestāde vides aizsardzības, reģionālās attīstības plānošanas un koordinācijas, pašvaldību attīstības un pārraudzības, kā arī elektroniskās pārvaldes  jomās.          

Ēnu dienas mērķis ir veicināt un pilnveidot skolēnos radošo potenciālu un uzņēmēja spējas jau no pirmajiem skolas gadiem, bet Ēnu dienas galvenie uzdevumi ir paplašināt skolēnu redzesloku un izpratni par nepieciešamajām zināšanām un prasmēm, kas jāapgūst, lai varētu sevi pilnvērtīgi realizēt iecerētajā nākotnes darbības jomā.

Kristīne Kļaveniece
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI