DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. janvārī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Izglītības un zinātnes ministrs piedalās Pasaules izglītības forumā

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
No 23. līdz 25.janvārim izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis piedalās Pasaules izglītības forumā Londonā, kas ir viens no prestižākajiem un nozīmīgākajiem izglītības politikas veidotāju un ekspertu līmeņa forumiem. Tā ietvaros ministrs apmeklēs arī pasaules lielāko izglītības informācijas tehnoloģiju izstādi “BETT 2017”.

Pasaules izglītības forums ir lielākā globāla mēroga konference, kurā piedalās izglītības ministri, izglītības politikas veidotāji un nozares eksperti no dalībvalstīm, kas aptver 80 procentus pasaules iedzīvotāju. Forums sniedz iespējas dalīties pieredzē un diskutēt par nozīmīgiem izglītības politikas veidošanas un īstenošanas jautājumiem, kas ir nozīmīgi, lai veidotu tādu izglītības sistēmu, kas orientēta uz izglītības kvalitāti, pieejamību un atbilstu mūsdienu ekonomikas vajadzībām.

Pasaules izglītības foruma galvenās diskusiju tēmas saistītas ar tādiem pasaulē un arī Latvijā nozīmīgiem politikas veidošanas jautājumiem kā talantu attīstība, ko un kā mācīsim, mākslas, dizaina un STEM jomu saikne un mijiedarbība, kā arī mūsdienu IT jomas jēgpilns pielietojums izglītības procesā.

Vizītes laikā Londonā ministrs 24.janvārī Latvijas Republikas vēstniecībā Apvienotajā Karalistē tiksies ar Lielbritānijā dzīvojošajiem tautiešiem, lai pārrunātu aktuālus jautājumus par izglītību un zinātni Latvijā, kā arī par latviešu diasporas izglītību Lielbritānijā.

Mārtiņš Langrāts
Izglītības un zinātnes ministrija
ministra padomnieks komunikācijas jautājumos

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI