Otrdiena,

E-konsultācijas

Lapas karte

Kontakti

Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs piedalīsies drošības politikas ekspertu sanāksmē “Snow meeting” Lietuvā

Ārlietu ministrija
11.01.2017
Palielināt | Samazināt

Ieteikt:   +0

Drukāt
 Nosūtīt
 Ziņot redaktoram
 Komentēt
Iesaka:   +0 -0

12. un 13. janvārī ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs piedalīsies ikgadējā ārlietu un drošības politikas ekspertu sanāksmē “Snow meeting”, kas jau desmito reizi notiks Traķos, Lietuvā. Pasākumu vadīs Lietuvas ārlietu ministrs Lins Linkevičs (Linas Linkevičius).

Ārlietu ministri, diplomāti, padomnieki, parlamentārieši un drošības politikas eksperti no vairāk nekā 20 valstīm pārrunās aktuālos drošības un ārpolitikas izaicinājumus. Īpaša uzmanība tiks pievērsta pārmaiņām Eiropas un ASV politiskajā dienas kārtībā pēc Lielbritānijas referenduma un ASV vēlēšanām, NATO Varšavas samita lēmumu ieviešanai, attiecībām ar Krieviju, alianses drošības stiprināšanai konvencionālo un hibrīddraudu kontekstā, kā arī NATO un ES ciešākas sadarbības perspektīvām.

Komunikācijas grupa

Ieteikt:  +0

KOMENTĀRI (0)
Komentārā lūdzam izteikt Jūsu viedokli. Ja Jums ir neskaidrības par izskatīto tematu, jautājumiem izmantojiet sadaļu "E-konsultācijas".

drošības attēls
Pievienot

Informācijas statuss
Šī sadaļa ir platforma nepastarpinātai valsts iestāžu komunikācijai ar sabiedrību.

• Par preses relīžu saturu atbild informācijas iesniedzējs. LV portāls publicē iesūtīto informāciju, to nerediģējot un nemainot.
  • Aicinām valsts pārvaldes iestādes paziņojumu iesūtīšanai izmantot e-pastu: pr@lv.lv
Lietotājiem der zināt.

VISVAIRĀK LASĪTIE

TEMATISKIE RAKSTI

REKLĀMA

SKAIDROJUMI. LIKUMI PRAKSĒ. DISKUSIJAS. ZINI SAVAS TIESĪBAS UN PIENĀKUMUS!

Ceļvedis valsts informācijā. Specializēts portāls dialogam starp sabiedrību un valsti.
ATSLĒGVĀRDI:
  • VISI