DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. decembrī, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Iedzīvotāji vēl līdz 1. janvārim aicināti piedalīties Latvijas viedeglītes izgaismošanā

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Ministru kabinetā līdz 2017. gada 1. janvārim svētku rotā mirdz pirmā Latvijas viedeglīte, ko interneta vidē redzējuši jau 40 tūkstoši iedzīvotāju. Ikvienam vēl ir iespēja pievienoties un līdz 1. janvārim iedegt eglīti ar Latvijas veiksmes stāstiem vai ar savu Jaunā gada apņemšanos.

Pirmās Latvijas viedeglītes programmēšanā piedalījās Ministru prezidents Māris Kučinskis kopā ar LMT prezidentu Juri Bindi, aicinot Latvijas iedzīvotājus apgūt moderno tehnoloģiju lietošanu un padarīt Latviju par viedvalsti. Viedeglīte maina svētku rotu, reaģējot uz pozitīviem ierakstiem sociālo tīklu vidē.

Viedeglītes izgaismošana līdz 2017. gada 1. janvārim iespējama, izmantojot sociālo tīklu platformas Twitter un FacebookTwitter vidē, lietojot tēmturus #LatvijaVar vai #ManaLatvija. Katrs pozitīvais ieraksts liks viedeglei iemirdzēties, tieši tāpat kā katrs "Patīk" ziņām Facebook vidē par viedeglīti Ministru kabineta vai LMT Facebook kontā ar komentāru par saviem vai citu panākumiem. 

Viedegles iemirdzēšanās līdz 2017. gada 1. janvārim ir skatāma tiešraidē Ministru kabineta tīmekļa  vietnē www.mk.gov.lv un lietotnē LMT Straume, kā arī internetā: straume.lmt.lv/viedegle.

Lita Juberte-Krūmiņa
Ministru kabineta preses sekretāre

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI