DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. decembrī, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Izsludināts Rīgas domes Kultūras projektu finansēšanas konkurss 2017. gadam

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludinājis Rīgas domes Kultūras projektu finansēšanas konkursu. Konkursā tiks atbalstīta Rīgai nozīmīgu kultūras projektu īstenošana vizuālajā, mūzikas, dejas, audiovizuālajā un teātra mākslā, kā arī grāmatniecībā, muzeju darbībā, pilsētas kultūrvides un starpdisciplinārā jomā.

2017. gada konkursā kā prioritāte ir atbalsts inovatīviem un izglītojošiem projektiem visās kultūras un mākslas nozarēs. Prioritāri tiks atbalstīta Latvijas valsts simtgadei veltītu projektu tapšana un īstenošana Rīgā. Tiks atbalstīti projekti, kas iezīmē Rīgu Latvijas valsts simtgades svinību kontekstā, atspoguļo ar valsts dibināšanu un pastāvēšanu saistītus procesus, notikumus un personības, akcentējot to nozīmību Latvijas un īpaši Rīgas kultūrvēsturiskajā aspektā. Prioritārs atbalsts būs arī mākslinieciskās jaunrades projektiem, un tādiem pasākumiem, kas rosina rīdzinieku aktīvu līdzdalību valsts jubilejas sagatavošanā un norisēs.

Projektu pieteikumi jāiesniedz līdz 2017. gada 16. janvāra plkst. 12.00 RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā (Krišjāņa Valdemāra ielā 5), darba dienās no plkst. 9.00 līdz 16.00, kā arī jānosūta elektroniski uz e-pasta adresi: konkurss.projekti@riga.lv

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami RD IKSD tīmekļa vietnē: www.kultura.riga.lv, tālruņi uzziņai: 67043670, 67043690

Rīgas domes Kultūras projektu finansēšanas konkurss notiek kopš 1999. gada. 2016. gadā šajā konkursā tika iesniegts 281 projekts, atbalstu guva 131projekts.

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI