DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. septembrī, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Aicina piedalīties XII Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku mākslinieciskās koncepcijas konkursā

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Uzsākot gatavošanos nākamajiem XII Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem, kas notiks 2020.gadā, Valsts izglītības satura centrs (VISC) ir izsludinājis svētku mākslinieciskās koncepcijas konkursu.

VISC aicina radošus un ieinteresētus izglītības un kultūras darbiniekus izteikt savu redzējumu par to, kādi varētu būt XII Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki bērnu un jauniešu mērķauditorijai, saglabājot, izkopjot un attīstot dziesmu un deju svētku tradīciju.

Dziesmu un deju svētki ir unikāla Latvijas kultūras tradīcija un latviešu nacionālās identitātes sastāvdaļa. Minētie svētki ir lielākais notikums Latvijas bērnu un jauniešu kultūras un mākslas dzīvē ar  kulmināciju reizi piecos gados. To sagatavošana ir nepārtraukts un pēctecīgs process vairāku gadu garumā.

Pieteikumus XII Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku mākslinieciskās koncepcijas konkursam var iesniegt jebkura juridiska vai fiziska persona, vai to grupa.

Konkursa nolikums ir publicēts VISC mājas lapā – http://www.visc.gov.lv/intizglitiba/dziesmusv/info.shtml#jul27

Darbus var iesniegt līdz 2016. gada 28. oktobrim personīgi vai pa pastu (pasta zīmogs 27.oktobris): VISC, Strūgu ielā 4, Rīgā, LV-1003, ar norādi - konkursam "XII Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku mākslinieciskā koncepcija".

 

Diāna Āboltiņa
Valsts izglītības satura centrs
sabiedrisko attiecību speciāliste

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI