DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. augustā, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

CFLA uzsāk ūdenssaimniecības attīstības projektu pieņemšanu

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) ir izsludinājusi pirmo atlases kārtu Kohēzijas fonda (KF) finansējuma saņemšanai ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmas pakalpojumu kvalitātes uzlabošanas projektiem. Šajā atlases kārtā uz 59 miljoniem eiro no KF var pretendēt 15 apdzīvotas vietas, kurās iedzīvotāju skaits ir lielāks par 10 000.

Lai attīstītu sabiedrisko ūdenssaimniecības pakalpojumu izmantošanu, uzlabotu to pieejamību un kvalitāti, samazinātu vides piesārņojumu un ūdenstilpju eitrofikāciju, veicinot Eiropas Savienības direktīvu prasību izpildi ūdenssaimniecības jomā, ūdenssaimniecības attīstības projektiem kopumā no KF 2014. – 2020. gada plānošanas periodā paredzēti 126 miljoni eiro.

No š.g. 25. augusta līdz 20. oktobrim 15 kapitālsabiedrības, kurām ar pašvaldību ir noslēgts pakalpojumu līgums par sabiedrisko ūdenssaimniecības pakalpojumu sniegšanu Cēsīs, Dobelē, Jelgavā, Jēkabpilī, Jūrmalā, Ķekavā, Liepājā, Mārupē, Olainē, Salaspilī, Saldū, Siguldā, Tukumā, Valmierā un Ventspilī, ir uzaicinātas iesniegt projekta iesniegumu ierobežotajā projektu atlasē.

Ieva Luste
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI