DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. aprīlī, 2016
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

5. maijā notiks LU Eiropas studiju maģistra programmas viedais forums (Smart Forum) “Eiropas integrācijas studijas: ieguldījums nākotnē”

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas Universitātes (LU) Ekonomikas un vadības fakultātes (EVF) Eiropas studiju maģistra programma (ESMP) 5. maijā organizē viedo forumu “Eiropas integrācijas studijas: ieguldījums nākotnē”, kurā apaļā galda moderētas diskusijas formātā apspriedīs Eiropas integrācijas studiju attīstību Latvijā.

Forums tiek organizēts sadarbībā ar LU Ekonomikas un vadības fakultāti, LU Eiropas un sabiedrības attīstību studiju akadēmisko centru, LU Žana Monē (Jean Monnet) Izcilību centru un LU ESMP Alumni tīklu. Foruma īstenošanu atbalsta Eiropas Komisijas Pārstāvniecība Latvijā un Latvijas Eiropas kopienu studiju asociācija.

Foruma atklāšanā piedalīsies LU rektors Indriķis Muižnieks, Eiropas Komisijas Pārstāvniecības Latvijā vadītāja Inna Šteinbuka, ES enerģētikas un attīstības komisārs no Latvijas laikā no 2004. - 2014. gadam Andris Piebalgs, Latvijas Zinātņu akadēmijas īstenā locekle Baiba Rivža un LU ESMP direktore Tatjana Muravska. Foruma apaļā galda diskusijās piedalīsies Eiropas Komisijas Pārstāvniecības Latvijā vadītājas vietnieks Andris Kužnieks, LU dažādu paaudžu mācībspēki, kā arī ESMP absolventi un studenti no dažādām valstīm. Lūdzu sakt. zemāk foruma programmu.

Apaļā galda diskusija notiks četros secīgos paneļos, kuri veidos simbolisku laika tiltudažādu paaudžu dalībnieki diskutēs gan par Eiropas integrācijas studiju akadēmisko programmu izveidošanu Latvijā un to saturu pirmsiestāšanās ES sarunu periodā, gan par paaudžu maiņu un Eiropas integrācijas studiju ilgtspējības aspektiem, gan arī par šā zinātņu lauka attīstības perspektīvām nākotnē.

Forumā ir aicināti piedalīties visi interesenti Eiropas integrācijas studiju jautājumos. Dalība ir bez maksas. Ņemot vērā, ka forumā piedalīsies dalībnieki no dažādām valstīm, foruma darba valodas būs latviešu un angļu valoda.

Dalība ir bez maksas.

Forums tiek  organizēts  ESMP 15. -  jubilejas gada – ietvaros, un tas notiks 2016.  gada 5. maijā plkst.16.00-19.00 LU Senāta sēžu zālē, Raiņa bulvārī 19, 2.stāvā.

Forumā ir aicināti piedalīties visi interesenti.

Forums notiks LU Senāta sēžu zālē.

Ierobežoto vietu skaitu dēļ LU Senāta sēžu zālē, interesentus lūdzam reģistrēties forumam (http://goo.gl/forms/YMQuThQz4e).

Romāns Putāns,
LU ESMP koordinators

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI