DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. aprīlī, 2016
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Noskaidroti konkursa “Esi drošs – neesi pārdrošs” finālisti

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Trešdien, 27. aprīlī, Iekšlietu ministrijā norisinājās informatīvi izglītojošā projekta “Esi drošs – neesi pārdrošs” pusfināls, kurā labāko vērtējumu ieguvušās 10 komandas šā gada 23. maijā turpinās cīņu konkursa finālā par titulu “Visdrošākā klase – 2016” un apmeklējumu Līvu Akvaparkā.

Pēc sīvas cīņas, radošiem un atraktīviem priekšnesumiem, kā arī aktīvas atbilžu sniegšanas uz dažādiem ar drošību saistītiem jautājumiem, konkursa finālā piedalīsies šādas 7.-8. klašu skolēnu pārstāvētas komandas no Latvijas skolām: Rīgas 15. vidusskolas 8.a klases komanda "Jaukas meitenes", Daugmales pamatskolas 7.klases komanda "Dzirkstele", Sējas pamatskolas 7.klases komanda "Arors", Penkules pamatskolas 8.klases komanda "Šņores", Jēkabpils 3. vidusskolas 8. klases komanda "Savējie",  Balvu Valsts ģimnāzijas 7.b klases komanda "Drošie drošībnieki", Andreja Pumpura Rīgas 11.pamatskolas 8,klase "Bermudu piecstūris", Salaspils 1.vidusskolas 8.c klases komanda "Gaisma", Aizupes pamatskolas 8. klases komanda "Spicie", Andreja Upīša Skrīveru vidusskolas 8.klases komanda  "Kosmiskie vienradži". 

Konkursa organizatori sveic pusfināla uzvarētājus un izsaka pateicību visiem konkursa dalībniekiem, kā arī sadarbības partneriem un pasākuma aktivitāšu dalībniekiem.

Pusfināla laikā pasākuma dalībniekiem tika piedāvātas dažādas atraktīvas un preventīva rakstura ar drošību saistītas aktivitātes, piemēram, Valsts policijas ieskats daktiloskopijā (pirkstu nospiedumu noņemšana) un darbošanās virtuālajā šaušanas stendā, kā arī tikšanās ar konkursa organizatoru talismaniem – lielajām lellēm un iepazīstināšana ar dažādiem informatīviem materiāliem.

Pasākumu ar muzikālu priekšnesumu atklāja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžas kadets Artūrs Puncuļs ar brāli Ingaru, bet pasākumu vadīja Dailes teātra aktieris Mārtiņš Počs.  

Projektu organizē Iekšlietu ministrija sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu, Valsts policiju, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu, Līvu Akvaparku un A/S "Latvijas Gāze".

Foto no konkursa pusfināla pasākuma un aktivitātēm šeit: http://www.iem.gov.lv/lat/foto_un_video_galerija/foto_galerijas/?gal=31537

Gunta Skrebele
Iekšlietu ministrijas
Administratīvā departamenta
Sabiedrisko attiecību un organizatoriskā darba nodaļas vadītāja

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI