DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. februārī, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Ministru prezidentes Laimdotas Straujumas darba kārtība 2016.gada 8.-10.februārim

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pirmdien, 8.februārī

12:00               Ministru prezidente Laimdota Straujuma tiekas ar Latvijas Olimpiskās komitejas pārstāvjiem un daiļslidotāju Angelīnu Kučvaļsku, lai pārrunātu jaunās sportistes daudzsološo sniegumu un daiļslidošanas sporta nākotni Latvijā (MK, Viesu salons). Mediju iespējas: līdzdalība pasākumā.

14:30               Ministru prezidente Laimdota Straujuma vada koalīcijas partiju sadarbības padomes sēdi (Saeima, Viesu zāle). Mediju iespējas: foto, video sēdes sākumā, pēc sanāksmes – atbildes uz žurnālistu jautājumiem.  

  

Otrdien, 9.februārī

8:00                 Ministru prezidente Laimdota Straujuma sniedz interviju tiešraidē LTV1 raidījumam "Rīta Panorāma".

9:00                 Ministru prezidente Laimdota Straujuma tiekas ar Valsts prezidenta p.i., Saeimas priekšsēdētāju Ināru Mūrnieci (Saeima).

11:00               Ministru prezidente Laimdota Straujuma vada Ministru kabineta sēdi (MK, Zaļā zāle).

Mediju ievērībai: Sēdes sākumā Ministru prezidente Laimdota Straujuma teiks uzrunu saistībā ar pēdējo šīs valdības sēdi. Pēc tam būs kultūras ministres Daces Melbārdes ziņojums par gatavošanos Latvijas simtgadei.

Mediju iespēja: foto, video minēto jautājumu laikā, pēc Ministru kabineta sēdes – atbildes uz žurnālistu jautājumiem preses konferenču telpā (3.stāvs, 319.kab.).

Trešdien, 10.februāris

10:00               Ministru prezidente Laimdota Straujuma tiekas ar Eiropas Komisijas Latvijā pārstāvniecības vadītāju Innu Šteinbuku.

Par izmaiņām Ministru prezidentes Laimdotas Straujumas darba kārtībā, kā arī par ceturtdienas, 11.februāra, aktivitātēm informēsim atsevišķi.

Aiva Rozenberga
Ministru prezidentes preses sekretāre

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI