DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. novembrī, 2015
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

Pirmie soļi topošajam uzņēmējam - VID mājaslapā!

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Ja esat nolēmis uzsākt savu uzņēmējdarbību, apsveicam un aicinām apmeklēt jauno īpaši topošajiem uzņēmējiem izveidoto Valsts ieņēmumu dienesta mājaslapas sadaļu "Kā uzsākt savu uzņēmējdarbību?"! Lai veicinātu iedzīvotāju izpratni un informētību par uzņēmējdarbības uzsākšanu, jaunajā sadaļā ir vienuviet apkopota svarīgākā informācija, kas nepieciešama, lai uzņēmējdarbību uzsāktu sekmīgi un atbilstoši normatīvo aktu prasībām.

Jaunajā sadaļā "Kā uzsākt savu uzņēmējdarbību?" soli pa solim izskaidrotas uzņēmējdarbības reģistrācijas iespējas izvēlētajā darbības veidā un jomā, atbilstošākā nodokļu maksāšanas režīma izvēle, darbinieku un darba rīku reģistrēšana, elektroniskās saziņas ar VID uzsākšana, kā arī uzskaitītas publiski pieejamās datubāzes ikviena uzņēmēja papildu informācijai un darījumu drošībai. 

Kopumā tie ir tikai pieci soļi, kas jāveic topošajam uzņēmējam, lai ideja par savu uzņēmumu vai saimniecisko darbību kļūtu par realitāti!

Ceram, ka jaunajā sadaļā "Kā uzsākt savu uzņēmējdarbību?" apkopotā informācija noderēs ikvienam, kurš vēlas kļūt par saimnieciskās darbības veicēju vai izveidot pats savu uzņēmumu. Pie katra no pieciem soļiem pievienotas arī saites uz tām VID un citu iestāžu mājaslapu sadaļām, kurās iespējams iegūt plašāku un detalizētāku informāciju par attiecīgo uzņēmējdarbības aspektu.

Aicinām iepazīties ar jauno VID mājaslapas sadaļu "Kā uzsākt savu uzņēmējdarbību?". Esam to centušies izveidot kā ērti pārskatāmu un viegli uztveramu informācijas avotu ikvienam, kam ir vēlme uzsākt savu uzņēmējdarbību. Taču būsim pateicīgi arī par jūsu idejām, ieteikumiem un priekšlikumiem tās uzlabošanai un pilnveidošanai! Rakstiet mums uz vid.konsultanti@vid.gov.lv .

Vienlaikus atgādinām, ka visas iespējas saņemt atbildes uz VID kompetencē esošajiem jautājumiem klātienē, elektroniski vai telefoniski ir norādītas VID mājaslapas sadaļā "Kontakti". 

VID Sabiedrisko attiecību daļa

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI