DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. oktobrī, 2015
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

LU Karjeras iespēju dienā studenti tiksies ar darba devējiem un apmeklēs ekspertu lekcijas

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Latvijas Universitāte

Latvijas Universitātes (LU) Lielajā un Mazajā aulā 15. oktobrī no plkst. 11.00 līdz 16.00 notiks „Karjeras iespēju diena 2015” (KID 2015). Tās laikā jaunieši varēs uzzināt par darba un prakses iespējām, kā arī par profesionālās izaugsmes perspektīvām dažādu nozaru uzņēmumos un institūcijās. Pasākuma laikā notiks arī ekspertu lekcijas un paneļdiskusija par studentu pieredzi darba meklēšanā.

LU Lielajā aulā 15. oktobrī no plkst. 11.00 būs atvērti 40 uzņēmumu un organizāciju stendi, kuros studenti varēs tikties ar darba devējiem no visdažādākajām jomām un uzzināt par iespējam iegūt prakses vai darba vietu konkrētā uzņēmumā. Savukārt darba devēji klātienē varēs novērtēt, kā arī ieinteresēt potenciālos darbiniekus vai praktikantus. Vēl pasākumā piedalīsies ar izglītību saistītas organizācijas, un no tām izstādes apmeklētāji varēs uzzināt par dažādām atbalsta un stipendiju programmām.

Ekspertu lekcijās, kuras notiks vienlaicīgi ar uzņēmumu izstādi, vieslektori stāstīs par to, kā uzsākt uzņēmējdarbību un virzīties uz savu mērķu sasniegšanu. Lekcijās tiks aktualizētas arī dažādas ar pašizziņu un karjeras iespēju izpēti saistītas tēmas. Ekspertu vidū būs LU studentu Biznesa inkubatora vadītājs Mikus Losāns, psiholoģe, personīgās un profesionālas izaugsmes konsultante - Zane Veinberga, ekspertes personāla atlasē un novērtēšanā - "Talentor Latvia" partneres Agata Anča un Gunita Smirnova. Paneļdiskusiju "Jaunais speciālists meklē darbu: izaicinājumi, vilšanās un uzvaras" vadīs komunikāciju zinātņu doktors Mārtiņš Kaprāns. Diskusijā piedalīsies personāla atlases speciālisti, darba devēji, LU un RSU Karjeras centru konsultanti, studenti un karjeras portāla Prakse.lv pārstāvis.

No plkst. 11.00 līdz 16.00 Lielajā aulā būs atvērts arī stends "1 stunda personāla atlasei", kurā katru stundu studentus sagaidīs cita uzņēmumu pārstāvji - SIA "X Infotech", SIA "ZZ Dats", SIA "Taxi Kurir Latvia", SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" un SIA "Baltic Exposervice". Plkst. 14.00-15.00 "CV darbnīcas" stendā CV Online speciālisti konsultēs darba dokumentācijas sagatavošanā un noformēšanā.

Izstādes apmeklētāji varēs saņemt pasākuma katalogu "Karjeras ceļvedis", kurā būs publicēta informācija par KID 2015 dalībniekiem, kā arī ieteikumu sadaļa studentiem, kuri gatavojas uzsākt savas darba gaitas.

Aicinām apmeklēt "Karjeras iespēju dienas 2015" pasākumus, gūt iedvesmu un drosmi realizēt savas idejas un mērķus!

Ar pilnu pasākuma programmu un dalībniekiem var iepazīties KID 2015 mājas lapā: www.kid.lu.lv un www.facebook.com/LUKarjerasIespejuDiena/

LU Karjeras centrs

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI