DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. septembrī, 2015
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

Atbalsta noteikumu grozījumus Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas jaunā korpusa attīstībai

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Šodien, 1.septembrī, Ministru kabineta sēdē tika atbalstīti Ministru kabineta noteikumu grozījumi*, kas paredz ieviešanas un uzraudzības nosacījumus VSIA „Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca” (Stradiņu slimnīca) īstenotā ES fondu lielā projekta Stradiņa slimnīcas jaunā A korpusa 1.kārtas izveidei.

Grozījumi izstrādāti ar mērķi nodrošināt Stradiņu slimnīcas jaunā A korpusa 1.kārtas izveidei nepieciešamo finansējumu. Tādejādi tiks nodrošināta iespēja Stradiņa slimnīcas jaunā korpusa attīstības lielo projektu realizēt arī pēc Eiropas Savienības fondu ieviešanas beigu termiņa – 2015. gada 31. decembra, saglabājot piešķirto ERAF un valsts budžeta finansējumu.

Papildus, lai īstenotu projekta uzraudzību, tiek noteiktas sadarbības iestādes (Centrālā finanšu un līgumu aģentūra), atbildīgās iestādes (Veselības ministrija) un finansējuma saņēmēja (Stradiņu slimnīca) kompetences un pienākumi attiecībā uz lielā projekta īstenošanu. Projekts ir jāīsteno līdz 2017. gada 31. martam, nodrošinot tā pilnu funkcionalitāti un sasniedzot projekta mērķi.

*Grozījumi Ministru kabineta 2009.gada 13.janvāra noteikumos Nr.44 "Noteikumi par darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājuma 3.1.5.3.1.apakšaktivitāti "Stacionārās veselības aprūpes attīstība""

VM Komunikācijas nodaļas preses sekretāre
Agnese Gusarova

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI