DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. augustā, 2015
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Latvijas vēstniecība sveic Kanādas filmu institūtu 80 gadu jubilejā

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas Republikas vēstniecība Kanādā informē:
27. augustā Latvijas vēstniecības Kanādā darbinieki piedalījās Kanādas filmu institūta 80 gadu jubilejas sarīkojumā. Atzīmējot Latvijas vēstniecības un Kanādas filmu institūta veiksmīgo sadarbību, vēstniecības pārstāve Ilze Spiridonova institūta direktoram Tomam Maksorlijam (Tom McSorley) dāvināja Latvijas filmu izlasi. Filmu izlase ir Latvijas Kino centra veidota Latvijas filmu DVD kolekcija, kurā ir spēlfilmas, dokumentālās un animācijas filmas. Tā tapusi ar Latvijas prezidentūras ES Padomē atbalstu.

Pasākums vienkopus pulcēja institūta sadarbības partnerus un atbalstītājus, kā arī augsta līmeņa amatpersonas un ārvalstu diplomātus.

Kanādas filmu institūta jubilejas sarīkojuma laikā viesi varēja iepazīties ar institūta draugu un atbalstītāju sagādātām veltēm. Viesiem bija iespēja nobaudīt arī Rīgas Melno balzamu.

Latvijas vēstniecība un Kanādas filmu institūts veiksmīgi sadarbojas Latvijas kino popularizēšanā Kanādā daudzu gadu garumā. Latvijas kino tiek iekļauts vairāku Kanādas filmu festivālu programmās, to skaitā ES filmu festivālā, ES īsfilmu festivālā un Baltijas un Ziemeļvalstu festivālā "Gaišās naktis".

Latvijas Republikas vēstniecība Kanādā

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI